Eladó babakocsik

Add el jobb áron és jó szívvel tisztán és fertőtlenítve! Vagy vedd meg a Flora Miniwash által tisztított babakocsikat és használd azonnal biztonsággal, boldogan!
A Flora MiniWash-nál hiszünk benne, hogy a babakocsik és autósülések megfelelő karbantartás, szakszerű tisztítás mellett hosszú életűek, értékállóak és több családot is kiszolgálhatnak.
Ügyfeleink számára eladást segítő szolgáltatásokat biztosítunk. 
– Tisztítás után az eladásra szánt babakocsikat lefotózzuk, a képet “Frissen tisztítva és fertőtlenítve” egyedi pecséttel látjuk el, hogy a hirdetés kitűnjön a többi közül, így a babakocsi gyorsabban, könnyebben eladható legyen. 
– Feltesszük a Flora MiniWash felületére, hátha itt talál rá új tulajdonosa.

Miben más a Flora Miniwash használt babakocsi fóruma?
Oldalunkon kizárólag olyan eladó babakocsik szerepelnek, melyek makulátlanul tiszták, fertőtlenítettek, steril csomagolásban átvehetőek korábbi tulajdonosuktól. A babakocsik Flora Miniwash BABAKOCSI KISKÖNYVVEL rendelkeznek, mely garancia rá, hogy ezek a babaholmik rendszeresen voltak ápolva, tisztítva. A régi tulajdonos tovább adja a kiskönyvet az új tulajdonos számára, így ő majd használni tudja a Flora MiniWash kedvezmény rendszerét és a babakocsi igazoltan értékállóbb lesz. Ezek a babakocsik eladás előtt szakszerűen lettek tisztítva, leápolva és fertőtlenítve, így új tulajdonosuk azonnal biztonsággal és jó szívvel használhatja. 

Mosodánk továbbra is zavartalanul üzemel, hiszen mosást és tisztítást végző kiemelt szolgáltatásként nyitva tarthatunk. 

Személyes leadás: az üzletünk előtt, szabadtéren, a megfelelő szabályok (maszk, távolságtartás) betartásával  is lehetséges. Ugyanígy tudjátok személyesen átvenni a tiszta babaholmikat is.

Door-to-door: házhozszállításunk heti több napon továbbra is zavartalanul üzemel. Válasszátok ezt a megoldást, ha kényelmesen, otthonról, online rendeléssel intéznétek a tisztítást!