Eladó babakocsik

Add el jobb áron és jó szívvel tisztán és fertőtlenítve! Vagy vedd meg a Flora Miniwash által tisztított babakocsikat és használd azonnal biztonsággal, boldogan!
A Flora MiniWash-nál hiszünk benne, hogy a babakocsik és autósülések megfelelő karbantartás, szakszerű tisztítás mellett hosszú életűek, értékállóak és több családot is kiszolgálhatnak.
Ügyfeleink számára eladást segítő szolgáltatásokat biztosítunk. 
– Tisztítás után az eladásra szánt babakocsikat lefotózzuk, a képet “Frissen tisztítva és fertőtlenítve” egyedi pecséttel látjuk el, hogy a hirdetés kitűnjön a többi közül, így a babakocsi gyorsabban, könnyebben eladható legyen. 
– Feltesszük a Flora MiniWash felületére, hátha itt talál rá új tulajdonosa.

Miben más a Flora Miniwash használt babakocsi fóruma?
Oldalunkon kizárólag olyan eladó babakocsik szerepelnek, melyek makulátlanul tiszták, fertőtlenítettek, steril csomagolásban átvehetőek korábbi tulajdonosuktól. A babakocsik Flora Miniwash BABAKOCSI KISKÖNYVVEL rendelkeznek, mely garancia rá, hogy ezek a babaholmik rendszeresen voltak ápolva, tisztítva. A régi tulajdonos tovább adja a kiskönyvet az új tulajdonos számára, így ő majd használni tudja a Flora MiniWash kedvezmény rendszerét és a babakocsi igazoltan értékállóbb lesz. Ezek a babakocsik eladás előtt szakszerűen lettek tisztítva, leápolva és fertőtlenítve, így új tulajdonosuk azonnal biztonsággal és jó szívvel használhatja. 

Augusztus 8-12. között a háztól-házig szolgáltatásunk nem elérhető.

Személyesen üzletünkben szeretettel várunk.