A FLORA Miniwash nyereményjáték hivatalos részvételi-és játékszabályzata

 

 

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Flora MiniWash szervezésében a Lottirose Kft. által „Nagyon nyár, nagyon baba” nyereményjátékra (a továbbiakban: Játék) az alábbi feltételekkel. A Játék szervezője (a továbbiakban: Szervező) a Lottirose Kft.

 

 1. A Játékban részt vevő személye

A Játékban részt vehet minden Internet-felhasználó természetes személy (továbbiakban: Játékos), kivéve a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.), valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 1. A Játék leírása

A Flora Miniwash hivatalosan Instagram oldalán meghirdetett nyereményjáték, melynek menete: Követni a nyereményjátékban résztvevő márkák hivatalos instagram oldalát, kedvelni az összes oldalon a nyereményjáték fotóját, kommentben meghívni egy ismerőst. Csak az eredeti posztra adott válaszok érvényesek.

 1. A Játék időtartama

A játék 2020.08.11– 2020.08.18 24:00 tart. A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.
Sorsolás: 2020.08.19.

 1. Jelentkezés a Játékra

Azok a instagram felhasználók jelentkeznek a játékra, akik a fent említett posztot like-olják, követik a hat oldalt és kommentben meghívnak egy ismerőst. Ezekkel automatikusan részt vesznek a sorsoláson. A Játékra való jelentkezéssel a Játékos beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyer, akkor neve mindenki számára látható módon megjelenjen a Szervező kommunikációs felületein (beleértve a Instagram oldalakat is). A Játékos tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet; egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek a Szervező marketingtevékenysége céljából történő bármely módú felhasználásához idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül. A Játékra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes. 

 1. Nyeremény

A kommentelők között 1 nyertes kisorsolása.
Nyeremény: 80.000 Ft-os ajándékcsomag.

Termékek listája:

Babyberry: https://www.babyberry.hu/halacskas-muszlin-halozsak-0-6-adenanais

AstiKids: https://www.astibababolt.hu/FreeON-szekre-szerelheto-etetoszek-Mini-booster

Flora: https://floraminiwash.com/termek/premium/ 

Babagúz: https://babaguz.hu/product/fuxtec-strandkocsi-ct-700-balatonfuzfo/

Wapiti wagon: https://wapitiwagon.hu/wapiti-jatszosator-583

Mamilla: https://mamilla.hu/termekek/family-bag-fekete-arany/

 

 1. Sorsolás

A részt vevő Játékosok között a sorsolás véletlenszerű módon valósul meg a Szervező képviselőiből álló sorsolási bizottság előtt. A bizottság tagjai a random.org weboldal használatával sorsolnak. A részt vevő Játékosok közül a sorsolás alkalmával pótnyertest is kisorsolunk. A pótnyertes, a sorsolás sorrendjének megfelelően, abban az esetben jogosult a nyereményre, ha a sorrendben előtte álló nyertes valamilyen oknál fogva nem jogosult a nyeremény átvételére vagy a megadott határidőig (értesítéstől számított 24 óra elteltével) nem jelentkezik.

 1. Nyertes értesítése

A nyertes az instagram csatornán keresztül üzenetben kerül értesítésre. Amennyiben 24 órán belül nem ad visszajelzést, úgy a soron következő pótnyertes kerül értesítésre.

 1. A nyeremények kézbesítése

A nyeremény eljuttatása a nyertesekkel egyeztetett módon történik. A nyeremény átvételéről kép-, hang- és filmfelvétel készülhet. A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

 1. Adatkezelés

A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataik (név, e-mail cím) a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyeremények kisorsolása, a nyertesek értesítése a reklamációk kezelése, valamint, hogy a Szervező későbbi hírleveleivel vagy ajánlataival megkeresse.

 1. Felelősség kizárás

A regisztráció hiányosságáért (névelírás, e-mail cím nem megfelelő megadása stb.), az értesítési és/vagy átadási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

 1. Egyéb rendelkezések

A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a fenti feltételeket vagy magát a Játékot kiegészítse vagy módosítsa, kizárólag oly módon, hogy a Játék feltételei a játékosok számára a nyeremények összértéke vonatkozásában ne legyenek kedvezőtlenebbek. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak. Amennyiben a játékkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a regisztrációkor megadott e-mail címről az hello@floraminiwash.com e-mail címre!

Apák napi akció!

Babakocsi tisztításod mellé, 50% kedvezménnyel foglalhatod le autósülésed tisztítását!
Használd az Apáknapja kuponkódot.