Muhi-Filó Nóra

Szüléskísérő, gyermekágyas dúla

Muhi-Filó Nóra vagyok, édesanya, szüléskísérő és gyermekágyas dúla, Mesőnél tanult gyermekágyas segítő, önkéntes szoptatási segítő, gyógymasszőr, coach, theta healing konzulens

Saját élményeim a szülés, gyermekágy, anyaság kapcsán vezettek el ehhez a hivatáshoz. Így most teljes szívvel, szeretettel, értő figyelemmel tudom kísérni az anyákat ebben a csodálatos, olykor mégis ijesztő és nehézségekkel teli időszakban. Akár már a várandósságtól kezdve a szülés utáni 6-12 hónapig folyamatosan vagy hosszabb-rövidebb időszakokban ezalatt.

Úgy gondolom szeretetteljes, ítéletmentes támasz és hiteles információk összessége minden Édesanyának és Családnak jár. Belső hívásomat követve igyekszem minden képességemmel és érzékenységemmel megadni ezeket azoknak, akik hozzám fordulnak bizalommal.

Ezek mellett úgy érzem a személyre szabott gondoskodás minden Nőnek jár a várandósság, szülés, gyermekágy alatt és azon túl is…

Célom hozzásegíteni a nőket a megalapozott, önazonos döntésekhez és a saját belső bölcsességükhöz való mélyebb kapcsolódáshoz. Mindeközben gondoskodom a testi-lelki JÓL létükről, hogy végül megérkezzenek egy magabiztos, kompetens anyai minőségbe.

Amiben támogatni tudom az édesanyákat/családokat többek között:

– szülésre, gyermekágyra, szoptatásra felkészítés

– egyéni konzultációk édesanyáknak: pl.: félelmek, szorongás, gyerekkori traumák oldása az anyasághoz kapcsolódóan szülés előtt és után

– szülésélmény feldolgozás

– szüléskísérés

– gyermekágyas segítés: mindenben segítek amire az anyának szüksége van az otthonában, lelki támasz, masszázs mellett fizikai segítségnyújtás a szülés utáni időszakban pl.: háztartási feladatok elvégzése, főzés, csecsemőgondozásban segítségnyújtás, nagyobb gyerekkel való foglalkozás…stb.

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna