Zelencsuk Tímea

Táncpedagógus, párkapcsolatgazdagító szakember Tánc a szerelemért®️, Párkapcsolatgazdagító Táncrandi®️

#táncaszerelemért   #párkapcsolatgazdagítótáncrandi   #szeresdaházasságod #KisEstiPárosÖsszehangoló #aHázasTársasjáték

Zelencsuk Tímea vagyok, életet szerető ember, feleség, anya, zene- és táncművész/pedagógus, karnagy és nem utolsó sorban prepare/enrich tanácsadó (párkapcsolat gazdagító segítő szakember).

Szüleimnek, tanáraimnak és kitartásomnak köszönhetően 10 évet töltöttem a Magyar Rádió Gyermekkórusában, majd a konzervatórium után a Zeneakadémián és a Magyar Táncművészeti Főiskolán diplomáztam. Jelenleg az Apor Vilmos Katolikus Főiskola hallgatója vagyok, ahol a Nő és a Férfi Szövetségéről, s ennek a gyakorlati megvalósításáról írom diplomamunkámat.

 Az életutam kisgyermek koromtól kezdve az éneklés, a zene, a tánc és az emberi kapcsolatok ösvényére vezet folyamatosan engem.

Szeretem az embereket, szeretek beszélgetni velük és a lélek húrjait pengetni. Voltam táncbajnok latin-amerikai versenytáncokban, voltam „legjobb női táncos” nemzetközi salsa versenyen, voltam döntős mambo világbajnokságon, és már 22 éve élvezem sok-sok tanítványom szeretetét. Szívből szeretek a férjemmel táncolni, és azt tapasztalom, hogy a szerelmes-, jegyes-, és házaspárok életét jelentősen gazdagítja, ha a páros táncokban is kapcsolódnak egymással.

2001. óta készítek fel jegyespárokat az első közös táncukra, melyet már házastársakként lejtenek. Azóta bizony már több mint két évtized eltelt, s ez idő alatt, arra a csodás tapasztalásra tettem szert, hogy a tánctanulás igazi párkapcsolatépítő tréning is lehet, s ezt évek óta tudatosan be is építem a táncóráimba.

Egyedülálló párkapcsolat gazdagító módszerem a Tánc a szerelemért®️ és a Párkapcsolatgazdagító Táncrandi®️ 22 éve segít a pároknak a harmonikus házasság felépítésében és működtetésében.

 Várom jelentkezésed, ha 

  • érzed, hogy a pároddal milyen nagy szükségetek van a
    rendszeresen együtt eltölthető minőségi időre,
  • esetleg meglepnéd Életed Párját a közös tánc élményével,
  • az esküvődre készülsz,
  • gyermeked, barátod, barátnőd esküvőjére frissítenéd, “felturbóznád” tánctudásod
  • kiemelkedő szalagavató táncot szeretnél az osztályodnak,
  • szeretnéd beszélni ezt a csodálatos “nyelvet”
  • táncolsz már egy ideje, de sosem kaptál igazi válaszokat a kérdéseidre.
  • ha nem táncokat szeretnél megtanulni, hanem megtanulnál táncolni.

Mit is jelent mindez?

A Tánc a szerelemért®️, avagy a Párkapcsolatgazdagító Táncrandi®️ az érintések és az ölelés művészete a hétköznapokban, az együttmozgás gyönyörűsége, a Nő és a Férfi egybefonódó tekintetének varázsa. 

Egy olyan vezetett, mégis rengeteg spontaneitást magában rejtő élményrandi foglalkozás, amely a hétköznapi, kevéssé varázslatos helyzeteinkben is segíti az együttgondolkodást, az együttműködő, közös megoldásokat kereső attitűdünk meggyökerezését.

Ez a különleges párkapcsolatgazdagító módszer minden párnak élvezetes és hasznos, aki szereti érezni a teste, lelke, szíve bizsergését, ha közeleg a randi-idő, és aki zökkenőmentesen szeret(né) rendezni a megoldandó, élet adta helyzeteit.

Tímea férjével, Attilával a mentálisan is egészséges társadalomért és a kiegyensúlyozott házasságokért folytatott elkötelezett munkájukért Kopp-Skrabski díjra jelölték 2020-ban.  Nyilvános, ingyenes élő Fb videó sorozatuk Kis Esti Páros Összehangoló címmel elérhető a Zelencsuk Tímea Facebook oldalon.

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna