MiniWash Babakocsi általános tisztító

Általános tisztító
250ml

A MiniWash Általános tisztítót kifejezetten ragacsos babakocsikhoz alkottuk meg nektek, hogy a kiflicsücskök, kölesgolyók, gyümölcspürék és kakaós csigák láttán senki se kapjon frászt. Sokoldalú környezetbarát tisztítószer, biológiailag lebomló, nem tartalmaz maró vegyszereket. Elbánik a szennyeződésekkel, miközben tökéletesen óvja a felületet. Hatékonyan tisztán tartja és megóvja a babakocsitokat, ami az eső, játszótéri látogatások, csomagtartókban és tömegközlekedésen való utazások dacára akár sok-sok gyereket is éveken át ki tud szolgálni.

Hisszük, hogy a rendszeres tisztítás és ápolás hosszú életet és értékállóságot biztosít a babakellékeknek és ehhez tökéletes megoldást nyújt a MiniWash Babakocsi Ápoló Szett.

Használati utasítás:
Használat előtt felrázandó! Egy szórófejnyit spriccelj a termékből egy mikroszálas kendőre és a tisztítandó felületre is. Finoman törölgesd a felületet a kendővel! Egy másik mikroszálas kendő segítségével fényesítsd ki a felületet!

Biztonsági adatlap

1,299Ft

Elfogyott

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 
Technikai okok miatt
2023.10.07-én szombaton
a boltunk csak 14:00-ig tart nyitva!
Megértéseteket előre is köszönjük.
Várunk szerettel a Flora Mini Group-nál!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna