Baby Mountain RAINBOW MOUNTAIN – BOHEMIAN LLAMAS SÓHEGYECSKE -PETROL SNOW hársfavirág – citromverbéna

7,500Ft

Elfogyott

KÍVÜL-BELÜL SOKSZÍNŰ!

Tudtad, hogy a Rainbow Mountain valóban létezik? Bizony, Peru rejtett természeti kincse a Szivárvány hegy, melynek a szivárvány összes színét magán viselő szikláit az Andok 5000 méteres, havas hegycsúcsai övezik. A színpompás hegyhez vezető utat pedig mélykék tavak és füves legelők szegélyezik, ahol lámák legelésznek boldogan.

A “Bohemian Llamas” Sóhegyecskét  Kisfiúknak ajánljuk. Ez a puha, kifejezetten a Baby Mountain márkának tervezett designer textilből készült Sóhegyecske, tökéletesen illik a kisfiús, bohém hangulatú babaszobába. Extra cukivá nem csak a vidám lámák, hanem  a  pihe-puha petrol kék  gyapjúfilc hótakaró teszi.

DESIGNED BY EVELIN HORVATH

SÓ-HÁRSFAVIRÁG-CITROMVERBÉNA hármasa:

Feszültségoldó, idegrendszer kiegyensúlyozó és alvászavarokat enyhítő hatása mellett csökkenti a gyulladásokat és tisztítja a légutakat. Remek opció lehet ez a gyógynövénykombináció azok számára, akik nem kedvelik vagy túl intenzívnek találják a levendula illatát, de megoldást keresnek a stresszoldásra, valamint a nyugodt alvás megteremtésére.

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna