Cybex Pallas G i- size Plus – több színben

108,490Ft

Rendelhető termék : átvehető 7 -14 munkanapon belül . 

A gyermekkel együtt növő biztonság

A Pallas G i-Size az ütközésvédő technológiát a következő szintre emeli, még biztonságosabbá és egyszerűbbé teszi a használatát, és 40%-kal csökkenti a nyaksérülések kockázatát¹. A szülők évek óta bíznak a CYBEX Pallas autósülésekben, hogy megőrizzék gyermekeik biztonságát, és a Pallas G i-Size ennek a díjnyertes sorozatnak a legújabb generációja – az ADAC & Stiftung Warentest 2021-ben osztályában a legjobbnak ismerte el .

 

Tulajdonságok:

Akár 7-szer biztonságosabb a fej számára

A szabadalmaztatott dönthető fejtámla megakadályozza, hogy a gyermek feje előrebillenjen alvás közben, és az autósülés biztonsági zónájában marad. Ez azt jelenti, hogy jobban védett oldalütközés esetén, hétszer biztonságosabban, mintha előre dőlne a fej. Három dőlésszög-beállítás segít megtalálni gyermeke tökéletes alvási pozícióját.

 

Optimális légáteresztő képesség

A Plus opció innovatív 3D hálójának – amely hatszor jobban lélegzik, mint a hasonló autóülések szövetei – a levegő keringhet az autóülés körkörös szellőzőrendszerén. Gyermeke hűvös és nyugodt tartása a legmelegebb napokon is.

 

20%-kal nagyobb oldalütközés elleni védelem

A Linear Side-impact Protection System Plus (LSP) és az energiaelnyelő burkolat több mint 20%-kal csökkenti az oldalsó ütközés erejét, összehasonlítva az LSP rendszer nélküli autósüléssel.

 

Tökéletes alvási pozíció

Az egykezes ülés dönthető, hogy gyermeke boldog és kényelmes legyen a fedélzeten. Életkoruktól függetlenül könnyen dönthető az ülés, így nyugodtan aludhatnak, miközben Ön úton van.

 

Műszaki adatok:

  • Korhatár: >15 hónaptól 12 éves korig
  • Gyermek magasság: 76 – 150 cm
  • Gyermek súlya: kb. 9-től 50 kg-ig
Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna