Cybex Sirona G i-size 2023- több színben

104,490Ft

Rendelhető termék : várható érkezés január 2. felében . 

AKÁR 50%-KAL MAGASABB BIZTONSÁG

A menetiránynak háttal történő utazás a gyermek 15 hónapos koráig kötelező. A Sirona G i-Size menetiránynak háttal akár 50%-kal magasabb biztonságot nyújt. Frontális ütközés esetén a gyermek teste a párnázott autósülés vázhoz nyomódik, minimalizálva ezzel a testének a mozgását és csökkentve a nyakra ható erőket. Biztonságos menetiránynak háttal utazás a gyermek 4 éves koráig.

EGYSZERŰ BE ÉS KISZÁLLÁS

Az innovatív 360° forgási mechanizmusnak köszönhetően nagyon könnyű a gyermeket beültetni és kivenni az autósülésből, mert az ülés az autó ajtaja felé fordítható.

EGY BÁZISTALP – KÉT ÜLÉS: TÖKÉLETES TÁRS AZ ELSŐ 4 ÉVRE

A G moduláris rendszer részeként a Base G bázistalp mind a Cloud G i-Size, mind a Sirona G i-Size autósülésekkel kompatibilis, és miután gyermeked kinőtte a hordozót, a Sirona G i-Size egyszerűen, egyetlen kattintással rárakható ugyanarra a bázistalpra. Az ISOFIX csatlakozóinak köszönhetően felhasználóbarát, biztonságos rögzítést garantál az első 4 évben.

Nincs útban a biztonsági öv

Az okosan megtervezett övvezetők segítenek abban, hogy a biztonsági övek ne legyenek útban, amikor a gyermekedet be szeretnéd ültetni az ülésbe. Az öveket beakasztva az övterelőbe elkerülheted azt, hogy a gyermeked véletlenül ráüljön az övre így a beszállás sokkal gördülékenyebb és problémamentesebb lesz a szülő számára.

A gyermekeddel együtt nő 4 éves koráig

Az állítható magasságú fejtámlának köszönhetően az ülés lépést tart a gyermek növekedésével, hiszen mindig a legmegfelelőbb és kényelmesebb pozícióba állítható.

Oldalvédelem

Az áramvonalas, beépített oldalirányú ütközés elleni védelem az energiaelnyelő vázszerkezettel és a speciálisan kialakított fejtámlával kombinálva fokozott védelmet nyújt gyermekednek oldalütközés esetén, így minden utazás során kiemelt biztonságban van.

Állandó kényelmes pozíció

Az 5 különböző döntési beállításnak köszönhetően mindig meg tudod találni a gyermeked számára legkényelmesebb pozíciót menetiránnyal ellentétes vagy menetiránnyal megegyező pozíciókban is.

Intuitív installálás és rögzítés

Extra stabilitás és biztonság az autóban köszönhetően a rögzítőlábnak, ami baleset esetén megakadályozza az előre gördülést és az egyszerűen csatlakoztatható ISOFIX villáknak, amelyek közvetlenül az autó
alvázához csatlakoztatják a bázistalpat.

Optimális szellőzés

A pontosan elhelyezett szellőzőnyílások teljes körű szellőzést biztosítanak az ülésben utazó gyermek számára, így ő csodásan érzi magát az utazás során. Plus termékcsaládunk speciálisan kifejlesztett hálós szövettel rendelkezik, amely hatszor légáteresztőbb, ezáltal
nincs több forró, izzasztó utazás.

Az üléshez megfelelő bázistalpat Itt találod meg .

https://floraminiwash.com/termek/cybex-base-g-2023-bazistalp/

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 

Kedves Vásárlóink

 
Üzletünk 2024.05.21-n  technikai okok miatt 15:30-ig tart nyitva.
Megértésüket köszönjük!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna