Doona babakocsi és autósülés 2in1

159,900Ft

Elfogyott

Hihetetlen innováció, egy babakocsi ami autós ülés is! Vagy fordítva?

Nem is gondoltad, hogy létezik olyan babakocsi ami egyben autósülés is? A Doona babakocsi nem az a travel system, amikor a babakocsi vázra szerelhető az autósülés. Ez az autósülés bármikor babakocsivá alakítható kinyitható kerekeivel!

Elképesztően menő!

A babák számára természetes és ajánlott pozíció a vízszintes fekvés vagy a szülői ölelés. Ezekben a testhelyzetekben a baba szabadon mozoghat, ami meghatározza a fejlődését.

Mindemellett, a mai családok életmódja sokkal “mozgalmasabb”, és a szülőknek gondoskodniuk kell kisbabájuk utazás közben biztonságáról és kényelméről. A Doona™ ezt az elsődleges cél szem előtt tartva készült: olyan szülők számára, mint Te, biztonságos és praktikus megoldást nyújtani a kisbaba utaztatására.

Nemzetközi mérnökök, biztonsági és egészségügyi szakértők dolgoztak az elmúlt jó pár évben a Doona™ fejlesztésén. A fókuszpont számukra is az volt: biztosítani a baba számára a biztonságos és kényelmes utazást az autóban és az autón kívül is. Természetesen a Doona™-t úgy tervezték, hogy maximális biztonságot nyújtson az autóban. Azonban a termék fejlesztését az anyai kézben pihenő baba pozíciója inspirálta, ezért a Doona™-t és egyedülálló Újszülött kiegészítőjét úgy tervezték, hogy tökéletes támaszt nyújtson a babának az autón kívül, séta közben is. A Doona™ ülésében a baba szemkontaktusban maradhat szüleivel, ami segíti a fejlődését.

Az egészségügyi szakértők egyetértenek abban, hogy a baba ne tartózkodjon túl hosszú ideig bármilyen más babakocsiban, autós ülésben vagy közlekedési eszközben – számára a szabad fekvő pozíció vagy a szülői ölben tartás a legmegfelelőbb! Éppen ezért azt ajánljuk, a Doona™ ülésében is addig legyen kisbabád, ameddig az utazás miatt szükséges.

 

yoyo, babyzen yoyo, baby zen yoyo, bébizenyoyo, bébizen yoyo, rep

A kifejezetten újszülött csecsemők számára készült Doona™ Újszülött betét a legfiatalabb babák számára nyújt tökéletes biztonságot és kényelmet. A nemzetközi mérnökök, biztonsági és egészségügyi szakértők által fejlesztett Újszülött betét alátámasztást nyújt a baba számára, természetes pozíciót imitál, mindez pedig lehetővé teszi a szülők számára, hogy kisbabájukkal együtt utazzanak.

Az egyszerűség a Doona babakocsi DNS-ébe van kódolva. Mindamellett, hogy a Doona megkönnyíti a kisbabás szülők életét, a tervezők mindvégig szem előtt tartják, hogy okos és egyszerű terméket alkossanak, amit könnyű használni.

Autós ülésként mérete: 59x44x66cm
Nyitott babakocsiként a mérete: 100x44x82cm
Súly: 7,5 kg
Max terhelhetőség: 13 kg
Tolókar magassága: 99 cm

csi babakocsi, repülőre felvihető babakocsi, könnyű babakocsi, utazó babakocsi

 

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 
Technikai okok miatt
2023.10.07-én szombaton
a boltunk csak 14:00-ig tart nyitva!
Megértéseteket előre is köszönjük.
Várunk szerettel a Flora Mini Group-nál!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna