Easywalker Harvey5 – babakocsi kóstoló

6,000Ft-tól

40.000 Ft kauciót kérünk KÉSZPÉNZBEN a babakellékek átadásakor, mely összeg a termékek sértetlen visszaadása után visszajár.

Szeretnénk segíteni a megfelelő babakocsi megtalálásában nektek, éppen ezért találtuk ki a babakocsi-kóstoló szolgáltatásunkat.

Saját, élő tapasztalatot szerezhettek egy hétvégre a számotokra szimpatikus babakocsival, így kiderül, hogy megfelelő-e a tolókar magasság apának és anyának is, hogy befér-e a liftbe vagy csomagtartóba, hogy megfelelő-e azon a terepen használat közben, ahol a legtöbbet fogjátok gurítani.

A kiválasztott babakocsit a Flora MiniGroup üzletében péntek délután át tudjátok venni és egész hétvégén használhatjátok, majd hétfőn mikor visszaviszitek, el tudjátok dönteni, hogy szeretnétek-e egy sajátot rendelni, így a végösszegből a babakocsi-kóstoló árát levonjuk. A kostoló szolgáltatásunk ára, a kiválasztott babakocsi 2 napi bérletidíja.

40.000 Ft kauciót kérünk KÉSZPÉNZBEN a babakellékek átadásakor, mely összeg a termékek sértetlen visszaadása után visszajár.

Olyat, amelyik rendkívül jól összeállítható, könnyen összecsukható, könnyedén vezethető, és mindössze 11 kg-ot nyom. Nálunk megtalálja pontosan azt, amit keres. Ismerje meg a Harvey⁵ babakocsit, a legnépszerűbb babakocsinkat, amely bárhová elkíséri Önöket.

Mi így közlekedünk

Ez egy kényelmes utazás Önnek és gyermekének. Bármikor alkalmas a kalandozásra, hiszen a nagy, könnyen irányítható kerekeknek köszönhetően a városi utcákon vagy a terepen is könnyedén siklik.

A könnyen állítható ülés három különböző pozícióba dönthető egyetlen kézmozdulattal.

A tágas háttámla ergonomikus biztonsági övekkel, a formázott vállöv párnázattal és állítható hevederekkel, ideális minden alkathoz és mérethez.

Bármilyen időjárás van, nem kell aggódnia. Gyermeke árnyékban vagy kellemesen szárazon marad a Harvey extra nagy méretű, kisablakkal és stílusos bőrdíszítéssel ellátott napfénytetőjének köszönhetően, amely UPF 50-es napvédelmet biztosít és vízlepergető.

Harvey nagy ötöse

Nem számít, hogy gyermeke milyen életszakaszban van, a Harvey⁵ együtt fog nőni Önnel. Így akár a babának szundikálnia kell, akár a kisgyermeke szeretne ülni és megfigyelni a környezetét, minden lehetséges. A mózeskosártól vagy autósüléstől kezdve a szülővel szembe néző ülésen át a világra néző ülésig mindenre felkészültünk. Még ikrek számára is van lehetőség a duó móddal, vagy ha egyszerre szállít egy kisbabát és egy idősebb kisgyermeket.

Tulajdonságok:

– Gyermekeknek 22 kg-ig

– Könnyen irányítható és manőverezhető bármilyen felületen.

– Egy teljes értékű utazási rendszer, amely együtt nő Önökkel.

– Duó babakocsivá alakítható

– Levehető napfénytető 45 fokos állással és UPF 50-es védelemmel.

– Szuper kompakt és könnyen összecsukható.

– Nagy, kényelmes ülés három állítható pozícióval

– Ergonomikus 5 pontos biztonsági övek párnázott vállpántokkal.

– Állítható magasságú tolókar.

– Nagy, könnyen hozzáférhető alsókosár (10g-ig)

– Egyedülálló tartozék ütköző rendszer

Újrahasznosított PET-palackok felhasználásával, fenntartható anyagokból készült.

Mózeskosár

Legyen Harvey⁵ az első naptól kezdve a legjobb barátja ezzel a mély mózeskosárral. A tökéletes éjszakai alváshoz tervezték, organikus pamutból, ami puha, biztonságos és csendes teret jelent, amely gyengéd a baba bőréhez.

A nagyméretű napfénytető és a cipzáras huzat azt jelenti, hogy a baba megfelelően védve lesz. Egyedi Easywalker tartozékokkal ellátott hordozófogantyúval rendelkezik, így nagyon könnyű és praktikus a hordozása.

Az alvásidő és a barátokkal való találkozó kéz a kézben jár.

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 

Kedves Vásárlóink

 
Üzletünk 2024.05.21-n  technikai okok miatt 15:30-ig tart nyitva.
Megértésüket köszönjük!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna