Fuxtec strandkocsi CT 700

2,500Ft-tól

A babakellékeket frissen tisztított és fertőtlenített állapotban adjuk át, ebben partnerünk a Flora MiniWash babakocsi tisztító. Minimum fizetendő díj 2 napi bérletidíj.
40.000 Ft kauciót kérünk KÉSZPÉNZBEN a babakellékek átadásakor, mely összeg a termékek sértetlen visszaadása után visszajár.

Nélkülözhetetlen kelléke a tengerparti nyaralásoknak és balatoni kiruccanásoknak. Végre nem fog a fülünkön is úszógumi lógni és a gyerek is élvezni fogja a vízpartra vezető utat.  Gyerekek és strand cuccok vegyesen kényelmesen elférnek a Fuxtec csoda járgányában, így a család kedvence lesz a kis 4 kerekű róka. Ezt a típust már tolókarral is ellátták, nem csak húzni lehet, ráadásul a kerekei bolygósíthatóak és dupla fékrendszert kapott, egy álom lett a közlekedés vele.  A gyerekeket még biztonsági övvel is be tudjuk kötni, a tető védi őket a káros napsugaraktól, igazi bunki hangulatot teremtve. Mivel ezeket a kocsikat alkalomszerűen használják a családok nyaraláshoz, így célszerűbb bérelni, hogy a téli tárolás a mi gondunk legyen.

A kis kocsi egy mozdulattal össze csukható,stabil acél szerkezetű.

#fuxtec #strandkocsi

fuxtec, strandkocsi, fuxtec strandkocsi

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 
Technikai okok miatt
2023.10.07-én szombaton
a boltunk csak 14:00-ig tart nyitva!
Megértéseteket előre is köszönjük.
Várunk szerettel a Flora Mini Group-nál!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna