MiniWash Babakocsi Kerékápoló

Kerékápoló
250ml

Egy babakocsi rengeteg megpróbáltatáson megy keresztül élete során. Bedobjuk a csomagtartóba, telepakoljuk homokozójátékokkal és a bevásárlással, arról nem is beszélve, hogy gyermekeink mi mindent művelnek benne. A MiniWash Kerékápoló szakszerű ápolást nyújt szeretett babakocsijainknak, hogy azok értékállóak maradjanak és sok-sok családot kiszolgáljanak. Vízalapú, környezetbarát, kerék-, és gumifelületek ápolására fejlesztett termékünk gyorsan és könnyen használható, így két ‘Anyaaa!’ és ‘Apaaa!’ között is tökéletes eredményt tudunk elérni vele. Vízlepergető és portaszító hatása erőteljes, miközben teljes mértékben szilikonmentes, és biológiailag lebomló.

Hisszük, hogy a rendszeres tisztítás és ápolás hosszú életet és értékállóságot biztosít a babakellékeknek és ehhez tökéletes megoldást nyújt a MiniWash Babakocsi Ápoló Szett.

Használati utasítás:
Használat előtt felrázandó! Egy szórófejnyit spriccelj a termékből egy mikroszálas kendőre és a megtisztított, ápolásra szoruló felületre is. Finoman törölgesd a felületet a kendővel. Egy másik mikroszálas kendő segítségével fényesítsd ki a felületet. Ne használd erősen szennyezett felületen, mert akkor karcolásokat okozhat!

Biztonsági adatlap

1,999Ft

Elfogyott

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 
Technikai okok miatt
2023.10.07-én szombaton
a boltunk csak 14:00-ig tart nyitva!
Megértéseteket előre is köszönjük.
Várunk szerettel a Flora Mini Group-nál!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna