Leclerc influencer Air

219,000Ft

Rendelhető termék: átvehető 3-5 munkanapon belül. 

Megérkezett a vadi új Leclerc babakocsi, ami az Influencer Air nevet kapta.

Repüléshez tökéletes választás ez a babakocsi, szupergyorsan összecsukható és szétnyitható, egyetlen kéz elég hozzá, a használata gyerekjáték. Az újonnan kialakított szellőző háló nem hagyja, hogy gyermeke beleizzadjon az ülésbe, remek szellőztetést biztosít a kicsik számára a nagy melegben.

Csomagolja össze, és tegye bele a külön uzatótáskába, így bárhova kényelmesen magával viheti, akár autóval, vonattal, vagy repülővel utazik.

A mindössze 6,6kg súlyú babakocsi kompakt, könnyű, minden területen megállja a helyét, amely egészen 22kg-ig ki fogja szolgálni gyermekét.

A Leclerc bébinél odafigyelnek a részletekre, a funkcionalitásra és a biztonságra.

Az Influencer Air mágnesesen nyitható szellőzőablakkal rendelkezik, hogy kiváló legyen a levegő keringése a babakocsiban.

A hátoldalra került egy extra nagy zseb, ahova kényelmesen be lehet pakolni akár a mobiltelefont, pénztárcát, játékot, ha nem szeretne külön pelenkázótáskát vinni.

A babakocsi eleján található egy fényvisszaverő csík, ami a téli séták alkalmával láthatóvá teszik a babakocsit, ezzel biztonságos lesz a levegőzés.

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna