Little Dutch fa építőkockák dobozban pure&nature

10,990Ft

Elfogyott

Színes fa építőkocka praktikus dobozban. Saját dobozában könnyen és gyorsan el tudja pakolni a kicsi is! Építhettek belőle tornyot, várost, alagutakat… amit csak szeretnétek! Ez a hagyományos fa építőkocka nagyszerű eszköze a fantázia fejlesztésének a kreativitás kibontakozásának, ráadásul fejleszti a térlátást, a finom-motorikus készséget, és a kicsi azt is megtanulja,mi az az egyensúly.

A fából készült játékok sokkal tartósabbak, mint a műanyagból készült hasonló játékok. Biztos lehetsz benne, hogy nem törik, és természetes anyagának köszönhetően nyugodt szívvel adhatod gyermeked kezébe. Elképzelhető, hogy még az unokák is fognak vele játszani! Ráadásul mivel a fából készült játékok gyönyörű, mutatós darabok, bátran hagyhatod őket a polcon, dekorációként is nagyszerűek. Ha egyszer megszereted, utána gyűjtője leszel a fajátékoknak! ?

 

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna