Neno Bella elektromos mellszívó

1,000Ft-tól

Az ár pontos meghatározásához, jelöld ki a bérlési időszakot. Az ár időarányosan csökken, a rendszer automatikusan kalkulálja. 

A termék higiéniai termék, ezért minden bérlőnek javasoljuk, hogy kérje a steril, bontatlan mellszívó csomagot melynek felára 6990 Ft.  A csomag tartalma: membrán, szelep, pv cső, tölcsér. (Választható, nem kötelező. A terméket minden esteben tisztított sterilizált állapotban adjuk)

Minimum fizetendő díj 2 napi bérletidíj. A termékeket a webshopban lehetőséged van megvásárolni is, ha nem bérleni szeretnéd.

Leírás

A Neno Bella mellszívó azért készült, hogy minden kisgyermekes anyának megkönnyítse a mindennapjait. A mellszívó először is stimulálja a mellben lévő emlőmirigyeket, ezzel biztosítva a jobb tejáramlást a mellből. Különböző módokat tudunk a készüléken beállítani, így mindenki megtalálja a saját, illetve a babájának megfelelőt. A beépített akkumulátorának köszönhetően bárhová könnyedén magunkkal tudjuk vinni.

MINDEN HELYZETBEN

A Neno Bella egy vezeték nélküli mellszívó, amelyet szinte bárhol használhatsz. A mellszívó készlet tartalmaz egy cumisüveget is, így azt a készülékhez csatlakoztatva könnyedén le tudod az anyatejet fejni, bárhol is légy.

EGYSZERŰ TÖLTÉS

A Neno Bella beépített akkumulátorral rendelkezik, melyet a hozzá adott USB kábellel fel tudsz tölteni, akár egy Powerbank segítségével.

NAGY KIJELZŐ

A Neno Bella mellszívó nagy kijelzővel rendelkezik. Könnyedén letudod olvasni, hogy milyen üzemmódot használsz, a kiválasztott szívóteljesítményt, a hátralévő időt, illetve az akkumulátor kapacitását. A készülék kezelése nagyon egyszerű, köszönhetően a kijelző panel jól értelmezhetőségének.

KÉNYELMI SZEMPONT

A Neno Bella érintőpanelről vezérelhető, amelyen minden információ egyértelműen és jól látható. Ezen felül a mellszívó megjegyzi az utolsó beállításokat, ezzel is időt takarítva meg számunkra.

STIMULÁCIÓ

A Neno Bella a tej szívás előtt stimulálja a mellben lévő emlőmirigyeket, így biztosítva a jobb tejáramlást.

KÖNNYŰ STERILIZÁLÁS

A mellszívó tartozékait rendszeresen tisztítani és fertőtleníteni kell. Ezt megteheted forrásban lévő vízzel, vagy a cumisüvegek fertőtlenítésére is használt gőzsterilizálóval.

FEJLESZTÉS

A Neno Bella fejlesztésének köszönhetően a Neno Bella Twin készülékkel egyszerre a két melleden is tudod használni a készüléket.

AZ TE ÉS GYERMEKED EGÉSZSÉGE

A Neno Bella mellszívó segítségével nem kell babádat felébreszteni, hiszen a mellszívót használva a cumisüvegbe tudod a tejet lefejni. A következő etetésnél pedig azt feltudod használni, ezzel is biztosítva babád nyugodt alvását.

UNIVERZÁLIS

A Neno Bella mellszívó többféle formájú és méretű mellhez használható, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

Csupán egy kattintás. A Neno Bella mellszívó automatikusan átvált stimulációs módból szoptatási módba. A készülék 30 perc elteltével automatikusan kikapcsol.

BŐRBARÁT

A Neno Bella mellpárnája kellemes tapintású, japán szilikonból készült, mely minimálisra csökkenti a kellemetlen érzést, és megkönnyíti a tej lefejését. A készülék és minden alkatrésze BPA mentes.

Súly: 417g
Méretek: 105×53 mm
Töltő port: USB-C
Az akkumulátor kapacitása és típusa: 3,7 V 1400 mAh Li-Ion
Munkamódok: 6 stimulációs fokozat, 9 fejési fokozat
Töltési idő: 2 óra
Automatikus kikapcsolás: 30 perc után
Szívó erő: 18,9 – 42,9 kPa
Stimulációs üzemmódú szívás: 3,9-38,9 kPa
Cumisüveg anyaga: BPA-mentes műanyag
Csomag tartalma:
Mellszívó, USB-C kábel (töltéshez), cimisüveg, mellvédő burkolat, mellvédő, cumisüveg tartó, leírás

– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
Kedves Ügyfeleink, 
Szabadság miatt ezen a héten nyitvatartásunk picit módosul.
Július 12. pénteken 9-14 óráig vagyunk nyitva.
Július 13. szombaton 10-15 óráig várunk szeretettel!
Köszönjük a megértést!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna