PILLANGÓ KERESŐ JÁTÉK SCRATCH EUROPE

4,540Ft

1 készleten

Dobj egyszerre a 3 dobókockával és keresd meg azt a pillangót, virágot vagy hernyót, amely ezekben a színekben pompázik. Vajon ki gyűjti össze a legtöbb pontot? Izgalmas társasjáték kicsiknek a Scratch Europe márkától!

 

Játékszabály:

Előkészítés: Helyezd az összes pillangót, virágot és hernyót az asztalra képpel felfelé. A legfiatalabb játékos kezdi a játékot.

 

Játék: Dobj egyszerre mind a 3 kockával. Nézd meg, hogy milyen szín van rajtuk és keresd meg a megfelelő kombinációt. Ha megtaláltad a megfelelő pillangót, virágot vagy hernyót, akkor tedd magad elé. Ha nem találsz egyet sem, akkor a következő játékos van soron. Ha kétszer dobtad ugyanazt a színt (pl. sárga, sárga és piros), akkor keress egy olyan rajzot, amelyen sárga és piros van. A harmadik szín bármilyen színű lehet. Ha a 3 kockán azonos szín van, akkor keresd meg azt pillangót, amelyik ilyen színű.

 

A játék vége: Ha már nincs több kártya, akkor az a játékos nyer, aki a legtöbb kártyát szerezte.

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna