MiniWash Babakocsi Váz-, és műanyagápoló

Váz-, és műanyagápoló
250ml

A MiniWash Váz-, és műanyagápolónk a szeretett babakocsik fém-, és műanyag alkatrészeinek, fényes felületeinek ápolására ajánljuk.  A fényezésen túl azt a célt is szolgálja, hogy a sokat látott babakellékek megkapják azt a törődést, amit igazán megérdemelnek. Ahhoz, hogy egy babakocsi értékálló maradjon, felületeit és lelkét is rendszeresen ápolnunk kell. A MiniWash Váz-, és műanyagápoló termékünk vizes bázisú, környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket vagy súrolószereket, ám viaszos technológiájának köszönhetően UV védelmet biztosít, valamint taszítja a vizet és a szennyeződéseket.

A termék speciális keveréke a felületaktív anyagoknak, polimereknek, waxnak és a legújabb nanotechnológiás viaszoknak. Nem használható erősen szennyezett, sáros felületen, vagy olyan rászáradt szennyeződéseknél, melyek a felületet megkarcolhatják. A legjobb eredmény elérése érdekében tűztől, naptól védett, árnyékos helyen használd.

Hisszük, hogy a rendszeres tisztítás és ápolás hosszú életet és értékállóságot biztosít a babakellékeknek és ehhez tökéletes megoldást nyújt a MiniWash Babakocsi Ápoló Szett.

Használati utasítás:
Használat előtt felrázandó! Egy szórófejnyit spriccelj a termékből egy mikroszálas kendőre és a megtisztított, ápolásra szoruló felületre is. Finoman törölgesd a felületet a kendővel. Egy másik mikroszálas kendő segítségével fényesítsd ki a felületet. Ne használd erősen szennyezett felületen, mert akkor karcolásokat okozhat!

Biztonsági adatlap

1,799Ft

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna