MiniWash Babakocsi Váz-, és műanyagápoló

Váz-, és műanyagápoló
250ml

A MiniWash Váz-, és műanyagápolónk a szeretett babakocsik fém-, és műanyag alkatrészeinek, fényes felületeinek ápolására ajánljuk.  A fényezésen túl azt a célt is szolgálja, hogy a sokat látott babakellékek megkapják azt a törődést, amit igazán megérdemelnek. Ahhoz, hogy egy babakocsi értékálló maradjon, felületeit és lelkét is rendszeresen ápolnunk kell. A MiniWash Váz-, és műanyagápoló termékünk vizes bázisú, környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket vagy súrolószereket, ám viaszos technológiájának köszönhetően UV védelmet biztosít, valamint taszítja a vizet és a szennyeződéseket.

A termék speciális keveréke a felületaktív anyagoknak, polimereknek, waxnak és a legújabb nanotechnológiás viaszoknak. Nem használható erősen szennyezett, sáros felületen, vagy olyan rászáradt szennyeződéseknél, melyek a felületet megkarcolhatják. A legjobb eredmény elérése érdekében tűztől, naptól védett, árnyékos helyen használd.

Hisszük, hogy a rendszeres tisztítás és ápolás hosszú életet és értékállóságot biztosít a babakellékeknek és ehhez tökéletes megoldást nyújt a MiniWash Babakocsi Ápoló Szett.

Használati utasítás:
Használat előtt felrázandó! Egy szórófejnyit spriccelj a termékből egy mikroszálas kendőre és a megtisztított, ápolásra szoruló felületre is. Finoman törölgesd a felületet a kendővel. Egy másik mikroszálas kendő segítségével fényesítsd ki a felületet. Ne használd erősen szennyezett felületen, mert akkor karcolásokat okozhat!

Biztonsági adatlap

1,799Ft

Elfogyott

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 
Technikai okok miatt
2023.10.07-én szombaton
a boltunk csak 14:00-ig tart nyitva!
Megértéseteket előre is köszönjük.
Várunk szerettel a Flora Mini Group-nál!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna