travel children

Hello Tourist!

Ez az első blogbejegyzésünk, így ez inkább személyes, mint hasznos.  Nagy öröm számunkra, hogy elindul a Babagúz. Egy új családtagunk ez a vállalkozás. Hiszen nagyon vártuk, sokat készültünk rá, szeretgettük, nevelgettük, csinosítottuk, mire eljutottunk odáig, hogy megosszuk veletek.  Szerintünk irtó szuper lett!

Hogy miért?

Mert imádunk utazni, ez egyik kedvenc hobbink, ha anyagilag megtehetjük, akkor megyünk és világot látunk! Főleg nekem, (Fruxinak) lételemem ez, mióta az eszemet tudom. Mielőtt család lettünk a couchsurfing világába is sikerült belekóstolnom, így egy egészen különleges módját tapasztaltam meg világunk megismerésének. Otthonomban fogadtam utazókat a világ minden tájáról és én is utaztam ily módon. Belekóstolhattam más országok kultúrájába, átlagos hétköznapjaiba a helyi lakosok szemével. Együtt söröztünk, buliztunk, néztünk filmet egy katalánnal a belvárosi lakásának kanapéján Barcelonában vagy sütöttünk áfonyás amerikai palacsintát New Yorkban. Megismertem a barátaikat és azokat a szuper helyeket, amiket csak a helyi emberek ismernek. Nagyon meghatározó élmények voltak.

Azzal, hogy család lettünk, két gyermekünk van, sokat változtunk férjemmel, de alapjaiban azok maradtunk, akik voltunk. Nyitottak, barátságosak, akik imádnak élni és imádják az embereket, a nyüzsgést. A gyerekeket beillesztettük az életünkbe, nem fordítottuk ki a világunkat a sarkából, hanem (természetesen a gyerekek biztonságát és egészségét figyelembe véve) éltük tovább az életünket. Nem mondtunk le mindenről, ami fontos nekünk, mert hiszünk benne, hogy az hosszú távon nem tartható, kapcsolat-, család- és egyén romboló. Így gyerekekkel kezdtünk sportolni, babakocsival futni, zajszűrő füleseket vettünk, így továbbra is zenei fesztiválokra járunk és utazunk is. Az utazás kettesben és az utazás családosan volt leginkább kontrasztos tapasztalatunk. Körülményesnek, nehéznek, fárasztónak éreztük. Ezért ritkábban keltünk útra. Már előre elfáradtunk a hosszú listaírásban, pakolásban, hogy a fél ház összerakása után is valami fontos biztosan otthon maradt. EZÉRT született meg a Babagúz. Kivettük az utazás „gondterhes” részét, ezt megoldjuk egy szolgáltatással és a család számára marad a móka, kacagás, élménygyűjtés, a kultúrák, a célpont megismerése helyi szemmel. Mert, mi nem csak bérbe adjuk az eszközöket, amiket végre nem kell cipelni, hanem helyi szemmel tanácsokat, tippeket, programokat, útvonalakat javaslunk, hogy családosként is élvezhető, pihentető, de tartalmas legyen a vakáció. Így lesz kerek egész a családi utazás! Bátran útnak lehet indulni! Kedvet csinálunk a gyerekeknek a város megismeréséhez, és azt is megmondjuk, hol tudnak a szülők leülni egy isteni kávét meginni nyugiban, amíg a gyerkőc a játszósarokban játszik.

Szeretettel ajánljuk a Babagúzt minden családosnak! Jegyezzétek meg, „Travel easy, We pack, You enjoy!”Vigyétek a hírünket, legyetek partnereink, hogy minél több helyen jelen lehessünk és tehessük minél több család számára az utazást könnyedebbé, kalandosabbá, színesebbé!

Szeretettel:

Fruxi

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna