Aktualitások

Újdonságaink a webshopon!

Joie, Britax Römer, Espiro újdonságaink megérkeztek. Válogassatok a kínálatunkból!

Elindult gyereküléses videósorozatunk a TikTok csatornánkon!

Mit is jelent az  I-Size,  ISOFix, ADAC teszt, bázistalp, moduláris gyerekülés, dönthető háttámla? Ezek a fogalmak már mindennaposak a gyerekülés iparágban, de még mindig nagyon sok szülő fejében óriási kérdőjel van ezekkel kapcsolatban.

Melyik a legbiztonságosabb gyerekülés?

Milyen innovációk vannak jelen a gyerekülés piacon?

Hogyan kell egy gyerekülést rögzíteni?

Milyen sűrűn érdemes tisztíttatni?

Melyik márkát érdemes választani?

Rengeteg kérdés merülhet fel ha a legjobb gyerekülést szeretnénk választani, a lehető legjobb áron. Ezért döntöttünk úgy, hogy elindítjuk több, mint 100 részes, hiánypótló gyereküléses videó sorozatunkat.

Csatlakozzatok TikTok csatornánkhoz, és kövessétek figyelemmel videóinkat!

@floraminigroup

ErgoBaby + Besafe nyári akció

3️⃣ ERGObaby Metro babakocsi + ajándék kapaszkodó rúd + BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size autós hordozó több, mint 25% kedvezménnyel vásárolható meg! Érvényes: Június 1-től augusztus 31-ig, vagy a készlet erejéig (az ajándék kapaszkodó rúd, csak július 31-ig jár hozzá!)!

Látogassatok el hozzánk, a Flora Mini Group bababoltjába a további részletekért, vagy nézzetek utána a webshopban.

Új reptéri átadópont!

Óriási hírünk van 🥳!

Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
Így minden adott egy kényelmes, gond nélküli utazáshoz.
 
A videóban megmutatom hol találjátok!

2022-ben is Kicsi Pakk adomány akció!

Már 6. éve, minden karácsonykor a Sztehlo Gyerekotthon lakóit a gondozók egyesével megkérdezik, mire vágynak karácsonykor. Mi pedig teljesítjük őket.
Idén, jelen helyzetre tekintettel, nem csak zárt közösségen belül osztjuk meg a lehetőséget, hanem nyilvánosan is, hogy most se maradjon ajándék nélkül egy gyermek sem.
Amennyiben lehetőséged és kedved van csatlakozni, lépj be az eseményünk be és jelentkezz ajándékozónak.
Mindent személyesen MI viszünk ki minden karácsonykor és rengeteg információt osztok meg folyamatosan menet közben. Bízhattok bennünk, minden a lehető legjobb helyre kerül.
FONTOS, hogy az elmúlt években nagyon jó rendszert dolgoztunk, ki, hogy minden gördülékenyen menjen. Kérlek nézd meg az eseményben, hogy számodra kivitelezhető-e ebben a formában az ajándékozás és akkor jelentkezz ajándékozónak, ha vállalni tudod, mert a gyerekek számítanak Ránk.
Az esemény linkje itt található:
 

Babakocsi-kóstoló

Próbáljátok ki egy hétvégére, mielőtt megveszitek!

Szeretnénk segíteni a megfelelő babakocsi megtalálásában nektek, éppen ezért találtuk ki a babakocsi-kóstoló szolgáltatásunkat.

Saját, élő tapasztalatot szerezhettek egy hétvégre a számotokra szimpatikus babakocsival, így kiderül, hogy megfelelő-e a tolókar magasság apának és anyának is, hogy befér-e a liftbe vagy csomagtartóba, hogy megfelelő-e azon a terepen használat közben, ahol a legtöbbet fogjátok gurítani.  
A kiválasztott babakocsit a Flora MiniGroup üzletében péntek délután át tudjátok venni és egész hétvégén használhatjátok, majd hétfőn mikor visszaviszitek, el tudjátok dönteni, hogy szeretnétek-e egy sajátot rendelni, így a végösszegből a babakocsi-kóstoló árát levonjuk. A kostoló szolgáltatásunk ára, a kiválasztott babakocsi 2 napi bérletidíja. 

Vásárolj Flora Ajándékutalványt
Karácsonyra!

🎄 Ha igazán egyedi karácsonyi meglepetésben töröd a fejed akkor vásárolj online Flora Ajándékutalványt tőlünk. Ha kismama van a barátitársaságban, vagy a családban ez egy igazán tuti és hasznos ajándék lehet a számára.

❤️ Lepjed meg őt egy általad megjelölt összeggel, amit az összes szolgáltatásunkra, tisztításra, kölcsönzésre, vagy akár a webshopunkban is beválthat majd.
Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 
Technikai okok miatt
2023.10.07-én szombaton
a boltunk csak 14:00-ig tart nyitva!
Megértéseteket előre is köszönjük.
Várunk szerettel a Flora Mini Group-nál!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna