Aktualitások

2022-ben is Kicsi Pakk adomány akció!

Már 6. éve, minden karácsonykor a Sztehlo Gyerekotthon lakóit a gondozók egyesével megkérdezik, mire vágynak karácsonykor. Mi pedig teljesítjük őket.
Idén, jelen helyzetre tekintettel, nem csak zárt közösségen belül osztjuk meg a lehetőséget, hanem nyilvánosan is, hogy most se maradjon ajándék nélkül egy gyermek sem.
Amennyiben lehetőséged és kedved van csatlakozni, lépj be az eseményünk be és jelentkezz ajándékozónak.
Mindent személyesen MI viszünk ki minden karácsonykor és rengeteg információt osztok meg folyamatosan menet közben. Bízhattok bennünk, minden a lehető legjobb helyre kerül.
FONTOS, hogy az elmúlt években nagyon jó rendszert dolgoztunk, ki, hogy minden gördülékenyen menjen. Kérlek nézd meg az eseményben, hogy számodra kivitelezhető-e ebben a formában az ajándékozás és akkor jelentkezz ajándékozónak, ha vállalni tudod, mert a gyerekek számítanak Ránk.
Az esemény linkje itt található:
 

Babakocsi-kóstoló

Próbáljátok ki egy hétvégére, mielőtt megveszitek!

Szeretnénk segíteni a megfelelő babakocsi megtalálásában nektek, éppen ezért találtuk ki a babakocsi-kóstoló szolgáltatásunkat.

Saját, élő tapasztalatot szerezhettek egy hétvégre a számotokra szimpatikus babakocsival, így kiderül, hogy megfelelő-e a tolókar magasság apának és anyának is, hogy befér-e a liftbe vagy csomagtartóba, hogy megfelelő-e azon a terepen használat közben, ahol a legtöbbet fogjátok gurítani.  
A kiválasztott babakocsit a Flora MiniGroup üzletében péntek délután át tudjátok venni és egész hétvégén használhatjátok, majd hétfőn mikor visszaviszitek, el tudjátok dönteni, hogy szeretnétek-e egy sajátot rendelni, így a végösszegből a babakocsi-kóstoló árát levonjuk. A kostoló szolgáltatásunk ára, a kiválasztott babakocsi 2 napi bérletidíja. 

Vásárolj Flora Ajándékutalványt
Karácsonyra!

🎄 Ha igazán egyedi karácsonyi meglepetésben töröd a fejed akkor vásárolj online Flora Ajándékutalványt tőlünk. Ha kismama van a barátitársaságban, vagy a családban ez egy igazán tuti és hasznos ajándék lehet a számára.

❤️ Lepjed meg őt egy általad megjelölt összeggel, amit az összes szolgáltatásunkra, tisztításra, kölcsönzésre, vagy akár a webshopunkban is beválthat majd.

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna