A felhőtlen repülős utazások kölcsönzője
Idén legyen más a családi nyaralás!
Mi hiszünk a stresszmentes családi nyaralásokban
Previous slide
Next slide

Miért bérelj?

Költséghatékony

Prémium minőség

Igényre szabott

Kényelmes

Ha rövid távra van szükséged bizonyos babaholmikra, felesleges megvenni.

Lehetőségetek van prémium babaholmikat kipróbálni vásárlás előtt vagy használni rövid időre.

Akkor, azt és annyi időre tudtok bérelni, ami nektek a legideálisabb.

Olyan termékeket bérelhettek, melyek a családi utazást teszik kényelmesebbé.

Babakelengye kölcsönző

Életetek legnagyobb, és legkalandosabb szerepére készültök, szülők lesztek! A szülővé válás előszobája a terhesség időszaka, ez az egyik legélvezetesebb szakasz, amikor is minden kismama és kispapa örömmel veti bele magát a tervezgetésbe, vásárlásba. Számos döntés előtt álltok, és teljesen természetes, hogy nem akartok rögtön eladósodni, még a gyerkőc megszületése előtt. Ebben szeretnénk támogatni titeket babakelengye kölcsönzői szolgáltatásunkkal, amibe főképpen az első 6-12 hónapra szükséges termékeket válogattuk be. Ezeknek az eszközöknek nagyon nagy szükségét látjátok amíg a baba el nem éri az első évét, de utána ugyanolyan gyorsan túl is akartok majd adni rajtuk. A kölcsönzői kultúra elterjedésével, már Magyarországon is lehetőségetek van egy kényelmesebb, költséghatékonyabb, prémium jellegű szolgáltatást igénybe venni a kelengyék terén is.

Költséghatékony, ésszerű kelengyelista

Egy baba érkezése a családba komoly anyagi terhet róhat a friss szülőkre, számításaink alapján sok százezer forintos összegben is lehet gondolkodni, ha a prémium minőséget igénylitek. Vannak kikerülhetetlen termékek, amik muszáj, hogy szerepeljenek mindenki kelengyelistáján, ilyenek a :3in1 babakocsik, mellszívók, légzésfigyelők, bébiőrök, babamérlegek, kiskádak, hordozók, esetleg néhány ringató eszköz, mint például az Adamo hinták. Ezek feltétlenül szükséges eszközök, viszont csak az első 6-12 hónapra kellhetnek, utána pedig az eladásuk számos gondot, terhet róhat rátok. Nehézkes eladni őket, és valószínűleg az ár, amit kapnátok értük sem lenne igazán megfelelő, legalább 50%-os

A világjáró családosok kölcsönzője

Minőségi babatermékeket bérelhetsz tőlünk – mindent, amire az utazás közben szükségetek lehet! Repülőre felvihető babakocsik, könnyű, városnéző babakocsik, hordozók, bababőröndök, autósülések, higiéniai termékek széles palettáját hoztuk el nektek. Szolgáltatásainkkal családbaráttá tudjátok varázsolni a szállásotokat, komfortosabbá tehetitek autós és repülős utazásotokat vagy megkönnyíthetitek nyári/téli szabadságotokat. Kölcsönzőnk kifejezetten utazás-fókuszú, vagyis olyan termékeket tudtok bérelni melyekre rövid időre vagy időszakosan van szükség és kifejezetten az utazást vagy az ott tartózkodást teszi kényelmesebbé.

Fókuszban a család

Vállalkozásunk ötlete személyes élményeinkből indult: megtapasztaltuk, hogy kisgyermekkel utazni nagy kaland, de sokszor körülményesebb, fárasztóbb és sokkal több szervezést igényel. Szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük az utazó családok életét. Kiválasztjuk, leteszteljük és kölcsönözhetővé tesszük azokat a prémium babatermékeket, amelyek megkönnyítik a kisgyerekes utazást. Termékeinkkel az utazás kényelmessé és jól szervezetté válik: a váratlan helyzetek és kellemetlen pillanatok helyett élvezzétek azt, amiért elindultatok: a családi kalandot!

Kényelem, minőség, költséghatékonyság

Célunk, hogy segítsünk benneteket, családosokat abban, hogy könnyedebb, kényelmesebb és költséghatékonyabb legyen utazásotok. Lehetőségetek van tőlünk prémium minőségű, tiszta, biztonságos babaholmikat bérelni. Ha évente csak néhány alkalommal van szükségetek a kisgyerekek utazásával kapcsolatos eszközökre, akkor nem érdemes sok tízezret elkölteni például egy babakocsira vagy bőröndre, majd tárolni a padláson. Kölcsönözz inkább, amivel pénzt, időt és helyet is spórolsz – mi pedig segítünk megtalálni az ideális megoldást minden utazó család problémáira!

Téli havas sétákhoz a futóbabakocsik az ideálisak, repülős utazáshoz pedig a repülőre felvihető babakocsik, de miért lenne mindkettőből egy-egy minden családnak? Eszközeinkkel családbaráttá tudjátok varázsolni a szállásotokat, autós és repülős utazásotokat komfortosabbá tehetitek, vagy megkönnyíthetitek nyári vagy akár téli szabadságotokat.

Íme egy kis ízelítő:

  • Futóbabakocsi: ideális biztonságos futáshoz, síelés alkalmával a havas sétákhoz
  • Strandkocsi: tengerparti nyaralásokon hatalmas segítség, gyerekek és strand cuccok szállítására is tökéletes
  • Micro roller, Lugabug, Flyebaby: a kényelmes repülős utazást szolgálják

Bérlőink mondták

Barbara Takács
Barbara Takács
Tovább olvasom
Elég drága egy futóbabakocsi ahhoz, hogy az ember kipróbálás nélkül beleugorjon a vásárlásba. Fruzsiék lehetővé tették nekem, hogy kipróbáljam. 1 hónapig volt nálunk a kocsi, és szerelem lett. Fruzsi kedves és segítőkész volt mindig, és rugalmas az átadás – átvételt illetően, ami nekem anno nagy segítség volt.
Melinda Tóth
Melinda Tóth
Tovább olvasom
Futóbabakocsit szerettem volna találni, amely a Babám kényelmét és az én céljaimat is tökéletesen kielégíti amellett, hogy ne legyen pénzkidobás a vége… Azonnal hívtam Fruzsit, akitől maximális körültekintéssel kaptam minden aggályomra felvilágosítást, majd a döntésem után egy futóbabakocsit is. A legjobbat javasolta nekünk, azóta meg is vettünk egy ilyet és a szerelem töretlen). A kölcsönző (Fruzsival!) a legjobb megoldás volt egy jó választáshoz! Köszönjük!

Márkáink

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 
Technikai okok miatt
2023.10.07-én szombaton
a boltunk csak 14:00-ig tart nyitva!
Megértéseteket előre is köszönjük.
Várunk szerettel a Flora Mini Group-nál!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna