Ismerj meg minket

Babagúz – Babafelszerelés kölcsönző

Hogyan működik?

KÖLCSÖNÖZNI MENŐ

Szeretnénk úttörők lenni egy számunkra fontos témában: kölcsönözni menő! A világban járva azt tapasztaltuk, hogy míg Magyarországon sokan tartanak a babaeszközök kölcsönzésétől, külföldön ez már igazi mozgalom lett. Miért?

Megjegyzés: Természetesen nem minden babatermékkel kapcsolatban ajánljuk a kölcsönzést. A szobatisztasághoz, étkezéshez használatos dolgok egy része nem higiénikus a kölcsönzés rendszerében, így ehelyett ezekben az esetekben a vásárlást ajánjuk. Ehhez összegyűjtöttük nektek a kipróbált, kedvenc babatermékeinket, melyeket a webshopunkban elérhettek.

Ismerj meg minket

Fókuszban a család

Vállalkozásunk ötlete személyes élményeinkből indult: megtapasztaltuk, hogy kisgyermekkel utazni nagy kaland, de sokszor körülményesebb, fárasztóbb és sokkal több szervezést igényel. Babagúz azért jött létre, hogy szolgáltatásával megkönnyítse az utazó családok életét. Kiválasztjuk, leteszteljük és kölcsönözhetővé tesszük azokat a prémium babatermékeket, amelyek megkönnyítik a kisgyerekes utazást. Termékeinkkel az utazás kényelmessé és jól szervezetté válik: a váratlan helyezetek és kellemetlen pillanatok helyett élvezzétek azt, amiért elindultatok: a családi kalandot!

web_314A1996_2.png

Kényelem, minőség, költséghatékonyság

Célunk, hogy segítsünk benneteket, családosokat abban, hogy könnyedebb, kényelmesebb és költséghatékonyabb legyen utazásotok. Lehetőségetek van tőlünk prémium minőségű, tiszta, biztonságos babaholmikat bérelni. Ha évente csak néhány alkalommal van szükségetek a kisgyerekek utazásával kapcsolatos eszközökre, akkor nem érdemes sok tízezret elkölteni például egy babakocsira vagy bőröndre, majd tárolni a padláson. Kölcsönözz inkább, amivel pénzt, időt és helyet is spórolsz – mi pedig segítünk megtalálni az ideális megoldást minden utazó család problémáira!

Téli havas sétákhoz a futóbabakocsik az ideálisak, repülős utazáshoz pedig a repülőre felvihető babakocsik, de miért lenne mindkettőből egy-egy minden családnak? Kölcsönzőnk kifejezetten utazás-fókuszú, vagyis olyan termékeket tudtok bérelni melyekre rövid időre vagy időszakosan van szükség és kifejezetten az utazást vagy az ott tartózkodást teszi kényelmesebbé. Eszközeinkkel családbaráttá tudjátok varázsolni a szállásotokat, autós és repülős utazásotokat komfortosabbá tehetitek, vagy megkönnyíthetitek nyári vagy akár téli szabadságotokat.

Íme egy kis ízelítő:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
Kedves Ügyfeleink, 
Szabadság miatt ezen a héten nyitvatartásunk picit módosul.
Július 12. pénteken 9-14 óráig vagyunk nyitva.
Július 13. szombaton 10-15 óráig várunk szeretettel!
Köszönjük a megértést!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna