Szülők vagyunk, így nem kertelünk. A gyermekvállalás csodálatos dolog és igen költséges. Ha nem fektetünk energiát abba, hogy a lehető legjobban ránk szabva szerezzük be a gyerek körül szükséges baba kellékeket, akkor sok száz ezer forintot dobhatunk ki az ablakon. Hatalmas az információs  zaj ezért nehéz szűrni, de szükséges.

Az első 1 évre különösen igaz, hogy olyan termékekre van szüksége a családnak, amit igen rövid ideig használ mert a gyermek kinövi vagy változnak az igények, szokások. Ezek közé a termékek közé tartozik a babamérleg, mellszívó, légzésfigyelő, bébiőr de akár a 3 in 1 babakocsi is és még sorolhatnánk jó párat. Azért hoztuk létre kelengye kölcsönzőnket, mert több ezer családdal állunk kapcsolatban, akik az első gyermeknél – elmondásuk szerint – mindent újonnan vásároltak, de ma már nem így csinálnák. Többségük úgy nyilatkozott, hogy ha anno alkalmuk lett volna rá, kihasználták volna a kölcsönzés adta lehetőségeket. 

Kelengye kölcsönzőnkkel levesszük a szülők válláról a terhet, hiszen kiválogattuk a legszükségesebb, prémium minőséget képviselő kelengye termékeket egy csokorba. Szolgáltatásunk részét képezi, hogy ezeket rendszeresen tisztítjuk és karban tartjuk, így jó szívvel adhatjuk bérbe ügyfeleinknek, akik biztonsággal, megbízhatóan használhatják azokat. 

Nektek, mint újdonsült szülőknek csak annyi a teendőtök, hogy élvezzétek ezt a költséghatékony, kényelmi szolgáltatást, és helytálljatok a friss szülőség kihívásaiban. Ne a költségeken, és a kelengye listán görcsöljetek, inkább spóroljatok velünk okosan!

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 

Húsvéti nyitvatartás

2024.03.29. PÉNTEK: ZÁRVA

2024.03.30. SZOMBAT: NYITVA 9-15 óráig

2024.03.31. VASÁRNAP: ZÁRVA

2024.04.01. HÉTFŐ: ZÁRVA 

Kellemes húsvéti ünnepeket ünnepeket kíván a Flora MiniGroup csapata!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna