SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

SZÁLLÍTÁS

Budapesten belül oda-vissza szállítás:

Budapesten belül oda-vissza szállítást is kérhetsz, itt 4900 Ft felárral kalkulálj. Saját futárunk, András végzi a kiszállítást, aki az adott napon fel fogja venni veled a kapcsolatot a szállítás pontos részleteivel kapcsolatban.

 

Személyes átvétel:

Személyes átvételre is lehetőséged van Üzletünkben, valamint átvevőpontjainkon (átvevőponton csak tisztítás esetén).

 

Vidéki kiszállítás:

Babakocsi tisztítás és kölcsönzés esetében vidéki szállítást is igénybe vehetsz. Mivel a termék súlyától és méretétől függ a díjazás, kérünk ezzel kapcsolatban az alábbi címen érdeklődj: hello@floraminiwash.com.

(Kölcsönzés esetében inkább a személyes átvételt ajánljuk, így a kiszállítás idejére – általában 3+3 napot jelent – nem kell feleslegesen kifizetned a kölcsönzési díjat!)

 

GLS futárszolgálat:

Webshopos vásárlás esetén GLS futárszolgálattal tudjuk hozzá eljuttatni a termékeket, aminek jelenleg 2500 Ft a díja.

REPTÉRI ÁTADÓPONT

Lehetőség van a weboldalunkon keresztül lefoglalt és kifizetett babakellékek átadás-átvételére a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Hol található?
Az átvételi pont az “ÉRKEZÉS” szinten, “A” és “B” terminál közötti folyosó szakaszon, a hivatalos reptéri “Poggyászmegőrző, Left luggage” helységben található.
Nyitvatartás: hétfő-vasárnap 6-22 óráig.


 
FONTOS információk
-A helyszínen csak az előre, a www.floraminigorup.com oldalon lefoglat és fizetett termékeket van lehetőség átvenni.
– A foglalást és a bérleti díj kiegyenlítését legkésőbb az elutazás (vagyis átvétel) előtt 72 órával szükséges megtenni.
– A reptéri átvevőponton nincs lehetőség a bérleti díj kifizetésére, kizárólag utalással vagy online fizetendő a www.floraminigroup.com oldalon.
– 40.000 Ft kauciót kérünk KÉSZPÉNZBEN a babakellékek átadásakor, mely a termék sértetlen visszaadása után visszajár.
– A lefoglalt babakocsi átvételéhez szükség lesz a rendeléskor kapott,  e-mailben található rendelési azonosítóra, mely általában egy 5 jegyű szám,  a rendelés fejlécében található.
– Az átvevőpont díja 4990 Ft
 
VÉSZHELYZETEK:
– Amennyiben a reptéren realizálod check in-nél, hogy otthon maradt a babakocsid, tudunk segíteni. Az átadópontunkon egy kabin méretű Cybex Libelle babakocsit tartunk ezekre az esetekre. Az átvételhez, a telefonodon keresztül csinálj egy normál foglalást és fizess online a www.floraminigroup.com oldalon,  valamint kauciót kell hagynod készpénzben az átadóponton.  Az átadóponton a foglalási visszaigazoló számot kell megmutatnod, hogy megkapd a babakocsit.
 
-Amennyiben járat késés miatt a nyitvatartási időn túl lenne átvétel vagy átadás, az indulás szinten található Excess Baggage Company bőrönd fóliázótól  vagy a 06203809926-os számon próbálj segítséget kérni.

FIZETÉS & KAUCIÓ

Fizetés:

Fizetni következő módokon tudsz:  

  • Bankkártyával 
  • Átutalással

Kérjük vedd tekintetbe, hogy a megrendelés beérkezésétől számítva 48 órád van az utalás teljesítésére, amennyiben a megrendelés összege nem érkezik be hozzánk a rendelés törlésre kerül!

 

Banki adataink: 

Lottirose Kft.

  • Számlaszám: 10101494-47402100-01005006
  • IBAN: HU23101014944740210001005006

 

Kaució:

Kölcsönzés esetében, minden alkalommal 40. 000 Ft KÉSZPÉNZES kauciót kérünk a babaholmi átadásakor, melyet vissza adunk, ha sértetlenül kaptuk vissza a kölcsönzött terméket. Abban az esetben ha sérülés keletkezett a babaholmin, 48 órát kérünk a kivizsgálásra, hogy megállapítsuk a károsodás mértékét és összegét, ami ezután a kaucióból levonásra kerül. 

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 
Technikai okok miatt
2023.10.07-én szombaton
a boltunk csak 14:00-ig tart nyitva!
Megértéseteket előre is köszönjük.
Várunk szerettel a Flora Mini Group-nál!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna