Gyakran Ismételt Kérdések

A babaholmik hétköznapi használat során sok kórokozónak és szennyeződésnek vannak kitéve, például egy egyszerű séta, játszóterezés, tömegközlekedés, orvosi rendelő látogatása vagy utazás során. Ezen felül a gyerekek esznek, isznak, maszatolnak vagy büfiznek benne, így célszerű tisztán tartani, hiszen folyamatos kontaktusban vannak a babakocsival. Ezen felül érdemes előre gondolkozni, folyamatos tisztítással és karbantartással a babakocsi állagát megóvhatjuk és eladás esetén magasabb áron tudjuk értékesíteni.

A babakocsi állagának megóvása és a gyermek egészségének érdekében érdemes 2-4 hetente átporszívózni és letörölni a keletkezett foltokat, hiszen előfordulhat, hogy beleborul étel, ital, esetleg előfordul bukás is. A gyermekek gyakran rágcsálják a biztonsági öv pántját vagy a babakocsi oldalát, ezért érdemes rendszeresen fertőtleníteni a babakocsi felületét, hiszen rengeteg kórokozó lehet rajtuk. Teljes körű tisztítást 2-4 alkalommal javasolt igénybe venni évente, évszakonként egyszer. Időszakosan utazások után, vagy mielőtt eltesszük a padlásra. Természetesen függ a babakocsi használatának gyakoriságától.

Kórházi tartózkodás után mindenképpen ajánlott a teljes fertőtlenítés, hiszen a kórokozók egy része műanyag felületeken is továbbélhet. Járványhelyzetben (pl. koronavírus-járvány) kifejezetten ajánlott a fertőtlenítő takarítás, amellyel egyéb óvintézkedések és teljes körű figyelem mellett tehetünk azért, hogy segítsük babánk tiszta környezetének kialakítását.

Hatlépéses tisztító-fertőtlenítő folyamaton megy végig minden babaholmi Flóra mosodájában. Így biztosítjuk ügyfeleink számára, hogy tiszta és kórokozóktól mentes eszközöket kapjanak vissza. A babaholmikat természetes, gyermek barát mosószerrel és professzionális Karcher gépekkel tisztítjuk és fertőtlenítjük.

  1. A babakocsikat átporszívózzuk, a leszerelhető alkatrészeket leszedjük.
  2. Kárpittisztítóval az egész szövetet kitisztítjuk
  3. A műanyag alkatrészeket, vázat, tolókart áttöröljük, szilikonozzuk.
  4. Gőztisztítóval tisztítjuk, hogy a makacsabb foltokat is el tudjuk távolítani valamint fertőtlenítsük.
  5. Szárítás
  6. Ózonos fertőtlenítés.
  7. Steril csomagolásba tesszük.

Amennyiben szeretnéd kitisztíttatni babakocsidat, weboldalunkon válassz a megadott három opcióból. Személyesen leadás üzletünkben a Pannónia utca 33-ban, futár vegye fel és adja le otthonodban, kérsz-e cserekocsit.

A babakocsi tisztításhoz van lehetőség más opciókat is választani. Amennyiben plusz tartozékot is szeretnél tisztíttatni, mózeskosarat, autós hordozót, autós ülést, jelöld be a megrendelésnél. Tedd kosárba majd fizesd ki online vagy utalással. Kollégánk telefonon fog keresni és egyezteti veled a felvétel és leadás időpontját.

Egy átlagosan szennyezett sportbabakocsi teljeskörű tisztítása és szárítása körülbelül 60 percet vesz igénybe. Ettől több idő, ha makacsabb foltokkal és több részes babakocsival állunk szemben. A teljes tiszításra a leadástól számított 24-48 órára van szükségünk, így biztosíthatjuk a tökéletes száradást.

9500 Ft a babakocsi tisztítása, amennyiben személyesen adod le üzletünkben a 13. kerületben a Pannónia utca 33-ban. Amennyiben futáros felvételt és leadást választasz 12500 Ft- ot számolunk fel és futárunk az általad megadott címen fogja felvenni és leadni. Amennyiben az Extra csomagunkat választod futáros felvétellel és leadással és prémium csere babakocsival, 14500 Ft-ot számolj költségként. (A cserebabakocsit partnerünk, Babagúz biztosítja, futár fogja vinni neked)

Amennyiben az Extra csomagot választottad, amikor futárunk felveszi a babakocsidat tisztításra, ad neked egy cserebabakocsit is. Ezeket a babakocsikat a Babagúz szolgáltató biztosítja, így szabad kapacitás függvénye, hogy milyen babakocsit tud adni. Abban biztos lehetsz, hogy prémium városnéző babakocsit fogsz kapni, hiszen világmárkákkal dolgozik Babagúz. Ergobaby Metro, Mountain buggy Nano, Phil & Teds és Mamas and Papas.

ANANDAM, növényi természetes tisztítószerekkel tisztítjuk a babaholmikat, mely teljesen gyermekbarát.

Minden felületre Cleanne tisztítószereket használunk. A műanyag részek fényesítéséhez szilikon kendőt használunk (kerekeknél) illetve fém felületek fényezésére (keréknél) speciális szert használunk.

Minden olyannal, ami egy babaholmit érinthet.

Minden babakocsi tisztítását vállaljuk, nincsenek márkára vonatkozó kikötéseink.

Igen, a kerekeket is tisztítjuk.

Hétköznapi általános tisztítással. (porszívózás, nedves rongyos áttörlés)

Mindenképp javasoljuk, hiszen rengeteg felülettel érintkezik ilyenkor a babakocsi, nagy igénybevételnek van kitéve. Ilyenkor egy teljes körű tisztítás és fertőtlenítés indokolt.

Igen, az ANANDAM tisztítószer család teljesen környezetbarát.

Amennyiben funkcionálisan nincs baja a babakocsinak, mi mindenképp azt a nézetet valljuk, hogy tisztíttasd ki és használd örömmel. Egy babakocsit általában maximum 3 évig használnak a családok egy gyermekkel, ha vigyáznak rá akkor még hosszú ideig, több család számára is örömet okozhat és környezettudatos.