Hogyan

Működik?

Válaszd ki, hogy mit szeretnél tisztítani és küldd el nekünk a megrendelésedet! Amennyiben házhoz szállítást kértél, elmegyünk babakocsidért illetve bármilyen más tisztítandó babaholmidért, majd a tisztító-fertőtlenítő folyamat után száraz állapotban, steril csomagolásban szállítjuk vissza neked.

Tisztítási folyamat

Válaszd ki, hogy mit szeretnél tisztíttatni a  felsorolt lehetőségek közül! Amennyiben csere babakocsira/autósülésre van szükséged, illetve kérnéd door-to-door szolgáltatásunkat, azt add hozzá a megrendelésedhez. A megrendelésed az online kifizetéssel vagy utalással lép életbe. Ha kérdésed van, keress minket e-mailben vagy telefonon!

Add le babakocsidat személyesen a Hegedűs Gyula utcai üzletünkben, vagy várd futárunk érkezését, amennyiben a door-to-door szolgáltatást választottad. Érkezésünket előre jelezzük, telefonon keresni fogunk!

Élvezd, hogy amíg te otthon pihensz vagy babáddal játszol, Flora mosómedve szorgos munkával porszívózza, tisztítja, gőzöli és fertőtleníti a babakocsidat. Amennyiben szükséges, erre az időszakra cserekocsit biztosítunk, így nem maradtok séta nélkül! A mosómedvének egy átlagos tisztítás 60-90 percet vesz igénybe, persze ha nagyobb kihívásokkal néz szembe (penészfolt, extrán koszos babakocsi), akkor ez több időt is lehet. A babakocsik száradása átlagosan 2-4 óra. Az, hogy a leadás után mikor tudjuk visszaadni a babakocsitokat az a mosómedvék leterheltségétől függ, átlagosan 24-48 órán belül. Kérhetsz S.O.S. tisztítást is – ilyenkor otthon ügyelned kell arra, hogy teljesen megszáradjon a babakocsid!

Hála Flora munkájának, babakocsid újra szép és tiszta! Amikor elkészültünk, jelezzük neked – sms-ben értesítünk, ha a babakocsi készen áll a hazaszállításra!

Személyes átvétel esetén Hegedűs Gyula utcai üzletünkben, door-to-door szolgáltatási csomagjainkkal küszöbödön átvehető a tiszta babakocsi, melyet steril csomagolásban, a tisztítási folyamatot igazoló jelzéssel adunk vissza.

A babakocsi kiskönyvet azért hoztuk létre, hogy nyomon tudd követni a babakocsi történetét és annak tisztítását! A kiskönyv jól jöhet, ha szeretnéd majd eladni babakocsidat, így a vevő tudja majd, hogy gondosan bántál a járgánnyal. A babakocsid kiskönyve garancia arra, hogy egy jó állapotú babakocsit adsz tovább, ami rendszeresen tisztítva és gondozva volt. Ne felejtsd el mindig elhozni magaddal, hogy minden pecsét belekerüljön és így a meglepetésről sem maradsz le!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna