Hogyan

Működik?

Válaszd ki, hogy mit szeretnél tisztítani és küldd el nekünk a megrendelésedet! Amennyiben a Budapesten belüli házhoz szállítást kértél, elmegyünk babakocsidért illetve bármilyen más tisztítandó babaholmidért, majd a tisztító-fertőtlenítő folyamat után száraz állapotban, steril csomagolásban szállítjuk vissza neked.

Tisztítási folyamat

Válaszd ki, hogy mit szeretnél tisztíttatni a  felsorolt lehetőségek közül! Amennyiben csere babakocsira/autósülésre van szükséged, illetve kérnéd door-to-door szolgáltatásunkat, azt add hozzá a megrendelésedhez. A megrendelésed az online kifizetéssel vagy utalással lép életbe. Ha kérdésed van, keress minket e-mailben vagy telefonon!

Add le babakocsidat személyesen a Hegedűs Gyula utcai üzletünkben, vagy várd futárunk érkezését, amennyiben a Budapesten belüli door-to-door szolgáltatást választottad. Érkezésünket előre jelezzük, telefonon keresni fogunk!

Élvezd, hogy amíg te otthon pihensz vagy babáddal játszol, Flora mosómedve szorgos munkával porszívózza, tisztítja, gőzöli és fertőtleníti a babakocsidat. Amennyiben szükséges, erre az időszakra cserekocsit biztosítunk, így nem maradtok séta nélkül! A mosómedvének egy átlagos tisztítás 60-90 percet vesz igénybe, persze ha nagyobb kihívásokkal néz szembe (penészfolt, extrán koszos babakocsi), akkor ez több időt is lehet. A babakocsik száradása átlagosan 2-4 óra. Az, hogy a leadás után mikor tudjuk visszaadni a babakocsikat, a mosómedvék leterheltségétől függ, átlagosan 72 órán belül. Kérhetsz S.O.S. tisztítást is – ilyenkor otthon ügyelned kell arra, hogy teljesen megszáradjon a babakocsid!

Hála Flora munkájának, babakocsid újra szép és tiszta! Amikor elkészültünk, jelezzük neked – sms-ben értesítünk, ha a babakocsi készen áll a hazaszállításra!

Személyes átvétel esetén Hegedűs Gyula utcai üzletünkben, door-to-door szolgáltatási csomagjainkkal küszöbödön átvehető a tiszta babakocsi, melyet steril csomagolásban, a tisztítási folyamatot igazoló jelzéssel adunk vissza.

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 

Húsvéti nyitvatartás

2024.03.29. PÉNTEK: ZÁRVA

2024.03.30. SZOMBAT: NYITVA 9-15 óráig

2024.03.31. VASÁRNAP: ZÁRVA

2024.04.01. HÉTFŐ: ZÁRVA 

Kellemes húsvéti ünnepeket ünnepeket kíván a Flora MiniGroup csapata!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna