rent stroller

Milyen egy ideális városnéző babakocsi?

Utazásnál különösen fontos, hogy a célnak megfelelő babakocsit használjunk. De mi is a célunk?

Hogy minél többet meg tudjunk nézni a városból úgy, hogy az gyermekünknek ne legyen megterhelő, vagyis kényelmesen tudjon pihenni bármikor. Ha ezt szem előtt tartjuk, akkor akár alvás időben is tudunk cirkálni a városban a családdal.

rent stroller

Dönthető ülés

Ez az egyik legfontosabb, hiszen ülve nem lehet kényelmesen aludni, ráadásul 6 hó alatti babáknak mindenképp vízszintes pozícióban egészséges a babakocsizás.


Nagy kupola

Mivel egy kirándulás alkalmával nem feltétlenül tudjuk tartani az otthon megszokott napirendet, így lehet, hogy úton vagyunk déli napsütésben is, ezért különösen fontos a nagy napellenző kupola. Minél jobban óvja a babát a káros sugaraktól és adjon neki árnyékot. Már köztudott, hogy a textil pelenkás csipeszelős árnyékolással rosszabbat teszünk mint ha nem árnyékolunk, hiszen hőgutát kaphat a gyermek a meleg, levegőtlen kupola alatt.

Defektmentes kerekek

rent stroller

Ugyan én felfújható kerék párti vagyok, mivel kevésbé rázósak ezek a babakocsik, városnézéshez mégis a tömör kereket szeretem. Mégpedig azért, mert igen kellemetlen lehet, ha menet közben defektet kapunk és bringa szervízt kell keresgélni egy idegen városban, vagy esetleg babakocsi nélkül maradunk.


Könnyű irányíthatóság, kezelhetőség

Fontos, ha bemegyünk egy étterembe, boltba vagy tömegközlekedünk, akkor a babakocsival akár egyhelyben is meg tudjunk fordulni, ezért a bolygósítható kerekű kocsik a legpraktikusabbak. Könnyű összecsukás/kinyitás és kis súly is jól jön, mert lehet, hogy buszra le-fel kell emelni a babakocsit a benne szundikáló gyerkőccel.

rent stroller
rent stroller
rent stroller

Csomagtartó

rent stroller

Akinek gyereke van, általában a fél házat magával viszi még a sarki boltba is. Váltás ruha, pelenkázó motyó, snack, innivaló stb. Ha utazunk, akkor még a fényképezőgép és egyéb saját holmi is a táskába kerül. Ezért fontos, hogy minél jobban pakolható legyen a babakocsi, nagy kosárral rendelkezzen.

Kiegészitők

Azért, hogy este és szemerkélő esőben is úton lehessünk nyugodtan, érdemes magunkkal vinni egy szúnyoghálót vagy esővédőt, ami kis helyen elfér és nagyon jól jöhet ha elkap egy nyári zápor.

Megosztás:

Tiktok Live Fruzsival csütörtökönként 13 órakor!

Tedd fel kérdéseid akár már itt, és nézd meg a választ a Tiktok LIVE-ban!

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 

Ünnepi nyitvatartás

2023.12.23-26: ZÁRVA

2023.12.27-29: NYITVA 9:00-15:00 között

2023.12.30-31: ZÁRVA

2024.01.01: ZÁRVA

2024.01.02-ig háztól-házig 
szolgáltatásunk szünetel!

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kíván a Flora MiniGroup csapata!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna