2 minőségi

6 észérv a bérlés mellett

Kölcsönözni vagy nem kölcsönözni?

Nagyon sokunkban merülhet fel a kérdés, hogy vajon jó ötlet-e kisgyerekkel a kölcsönzés, hiszen a higiénia, meg a minőség, és egyáltalán, teljesen idegen a dolog. Mégiscsak jobb, ha van saját, az mindig kéznél van, arról tudom, hogy tiszta, abban megbízom. Pedig külföldön is egyre népszerűbb, hogy a kisgyerekes családok sok szempontot figyelembe véve, a vásárlással szemben egyre inkább a bérlést választják. Próbáltuk mi is összegyűjteni, hogy mik a legkézenfekvőbb érvek amellett, hogy ne a vásárlás felé húzzon a szívetek. 

Költséghatékony

Vannak olyan babaholmik, amikre nincs szükség folyamatosan. Ilyenek például egy utazóágy, egy hordozható etetőszék, egy összecsukható kiskád, vagy akár egy repülőre felvihető babakocsi, amiket jó esetben is egy évben csak pár alkalommal veszünk elő. Amennyiben minőségi terméket szeretnénk venni, akkor az ár-érték arány igen eltolódik, hisz az év nagy részében csak feleslegesen áll benne a pénz, majd ha a gyerek kinövi, a vételár töredékéért tudunk rajta túladni. Ha mégis ragaszkodunk a vásárláshoz, arra is nagyon jó lehetőség lehet a bérlés, hogy kipróbáljunk különböző modelleket. A későbbiekben sok fejfájástól kímélhet meg bennünket, ha nem zsákbamacskát veszünk egy jó design mögé rejtve, hanem pontosan megtapasztaljuk, hogy miért tetszik, vagy esetleg miért nem az adott modell. A bérlés árát bőven visszahozza, hogy egészen biztosak lehetünk a választásunkkal kapcsolatban. 

Minőségi, megbízható

Sokszor futottunk bele a kérdésbe különböző fórumokon, hogy utazáshoz keresnek kicsire csukható babakocsit, majd jött a dömping a filléres esernyőre csukható babakocsikból. Semmi baj nincsen azokkal sem, de ki szeretne olyan helyzetbe kerülni, hogy az utazás közepén adja meg magát a kerék, vagy épp a tűző napsütésben nem tud árnyékot varázsolni a gyerek feje fölé, mert az adott márkának nincs, vagy épp csak mutatóba van kupolája. Vagy nem dönthető az ülése, a gyerek pedig lógó fejjel próbál aludni benne, miközben mi épp várost nézünk. De akár gondolhatok arra is, hogy a repülőre pont nem tudom felvinni, mert nem elég kicsi hozzá, vagy a csomagtartóba már pont nem fér be, pedig olyan jó lett volna még babakocsit vinni az akár 4-5 évesnek is, hogy napközben ha elfárad, bele tudjuk tenni. Ezeket mind ki tudjátok küszöbölni, ha minőségi babakocsit béreltek tőlünk, amit kimondottan utazásra terveztek. Mivel prémium termékekről van szó, biztosra mehettek, hogy az utazás során nem fognak bosszúságot okozni, ellenben hasznos kellékek lesznek a pihenés során. 

Helytakarékos

Amikor az embernek gyereke születik, elárasztja a rengeteg reklám, a sok jótanács, meg az ismerősöktől kapott rengeteg holmi. Hajlamosak vagyunk minden felesleges apróságot beszerezni, mert jó lesz még valamire, mert a szomszéd néni unokájának is van olyan, vagy csupán mert olyan cuki. A lakás pedig telik és telik. Egy idő után kiszorítanak minket a babaholmik. Mi ezen is tudunk segíteni azzal, hogy megadjuk a lehetőséget, hogy olyan dolgokat használjatok, amikre valóban szükségetek van, majd amikor csak feleslegesen állnának valahol, akkor megoldjuk helyettetek a tárolást. Tőlünk olyan dolgokat bérelhettek, amiket az utazás végén egyszerűen visszaadtok, mi kitisztítjuk, tároljuk, karbantartjuk, majd a legközelebbi utazásotok alkalmával ismét tökéletes állapotban biztosítjuk nektek. Sok családnak van 2-3 babakocsija különböző célokra. Miattunk feleslegessé válik befektetnetek egy sokadik kocsiba, hisz amikor szükségetek van rá, kibérelitek, majd visszaadjátok és nem kell neki helyet keresni otthon. 

Környezettudatos, minimalista

Egyre fontosabb szerepet kap a környezettudatosság és ezt mi teljes mellszélességgel támogatjuk. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a fenntarthatóság jegyében figyeljünk oda, hogy minél kevesebb cikket tekintsünk eldobhatónak. A fogyasztói társadalom magával ragadta az embereket, és elültette bennük a birtoklás iránti vágyat. De gondoljunk bele! Megveszünk olyan dolgokat, amiket alig használunk, miközben ha csak kibéreljük, mások is tudják használni, amikor épp nálunk csak porosodna. Így kevesebb kerül belőlük a polcra és a végén kevesebb lesz a belőlük származó hulladék. A minimalista vonal is azt képviseli, hogy csak azok kerüljenek be az életterünkbe, amikre feltétlenül szükségünk van. Ne halmozzunk, ne gyűjtögessünk. 

Tiszta

Sajnos amikor az ember azt a két szót hallja egy szövegkörnyezetben, hogy babaholmi és bérlés, lehet, hogy elsőre felvillan a fejében a vészvillogó, miszerint a higiénia megkérdőjelezhető. Szeretnénk, ha Babagúz eszközeivel kapcsolatban ez a téveszme gyorsan semmivé válna, hisz nálunk egyértelmű, hogy a tisztaság a legfontosabb. Azok a termékek, amiket a saját gyerekeinkkel használunk, nem biztos, hogy mindig a legtisztábbak, hisz a barack leve, a szívószálas üdítő, vagy épp a csokis keksz gyakran végzik a kis csücskökben elbújva, nekünk pedig nem biztos, hogy jut rá időnk, vagy energiánk, hogy ezeket idejében orvosoljuk. Sokszor macerás leszedni a huzatot, kiporszívózni a sarkokat, vagy körbe törölni minden apró alkatrészt. Ezzel szemben Babagúznál minden egyes használat után alapos takarításon és fertőtlenítésen esik át minden, hogy legközelebb is kifogástalan terméket tudjatok biztosítani a babátoknak az utazáshoz. 

Ésszerű

Vannak azok a helyzetek, amikor különleges felszerelésre van szükség, amiket a mindennapok során valószínű nem vesztek elő. Amikor a tengerpartra mentek nyaralni, nagyon jól jöhet egy strandkocsi. Nyugaton egyre népszerűbbek, külföldi nyaralásaink során rengetegszer jönnek szembe. Mi is előszeretettel használjuk, hisz nagyjából az autó csomagtartójának teljes tartalmát át tudjuk bele pakolni, majd magunkkal vinni egész a vízpartig. Tökéletes, mert azzal együtt, hogy minden cuccot elnyel, még a gyerekeket is lehet vele szállítani. Azonban helyigényes és egész évben azért tárolni, hogy majd a nyaralás során 1-2 hétre elővegyük, nem túl ésszerű. Aztán ott vannak a futóbabakocsik, ha épp futóversenyre mennénk, de nincs ki vigyázzon a gyerekre, de ugyanolyan jó szolgálatot tehet az a futóbabakocsi a túrázás vagy a síelés során, nagy méretű kerekeinek köszönhetően. Ezen túl említettük már a repülőre felvihető babakocsit is. Ha jó minőséget szeretnénk, akkor igen borsos áron tudjuk megvásárolni, tehát ezt is érdemesebb tőlünk kölcsönözni, majd amikor legközelebb ismét szükség van rá, újra elvinni.  

Ha még ezek után is kétségeitek lennének, olvasgassatok visszajelzéseket, hiszen egyre többen fedezik fel, hogy mennyire meg tudja könnyíteni a gyerekkel utazást, ha fel vagyunk készülve az utazással járó, megszokottól eltérő helyzetekre, helyszínekre. Gondoljatok ránk akkor is, ha vendégeitek érkeznek és szükségetek lenne még egy ágyra vagy még egy babakocsira, hisz ezekre a helyzetekre is itt vagyunk. 

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna