Bedtime

5 különleges utazóágy gyerekeknek 0-12 éves korig

Az utazóágy fontos kelléke lehet az utazásunknak. Sok szálloda hirdeti, hogy náluk van kiságy, vagy biztosítanak hordozható verziót. Sajnos azonban előfordul, hogy vagy a matrac nem olyan, amit szeretnénk, vagy kifogunk egy nyeklő-nyakló ágyat, ami a gyerek minden mozzanatára hangos zajt kelt, ezáltal nem ad lehetőséget a pihentető alvásra sem a gyereknek, sem nekünk. Sorra vettük hát, hogy milyen utazóágyakat ajánlunk mi, vagy mik azok, amelyek esetleg nem kerülnek mindenki látókörébe, mert valamilyen szempontból kissé eltérnek az átlagtól.

Chicco next to me

Újszülött kortól használható ágy, ami hihetetlen sokoldalú. Használható babaöbölként, bölcsőként, vagy utazóágyként. Állítható a magassága, így a saját ágyad mellé tökéletesen illeszthető babaöbölként. Nagy előnye más ágyakkal szemben, hogy dönthető a fekvőfelület is, így refluxos gyerekeknek is tökéletes megoldás lehet. A legtöbb utazóágy kapcsán ezzel a funkcióval nem találkozunk. 6-9 hónapos korig ajánlott, vagy amíg a gyerek állásba nem tudja húzni magát. Maga az ágy 9 kg, méretei pedig 125x63x74 cm. Saját matrac való hozzá, ami 80x50x4cm. Könnyen szétszedhető és saját hordtáskájában szállítható. Sajnos az ára igen borsos, ezért vásárlás előtt érdemes lehet egy próbát tenni vele, és kibérelni innen.

Labebe baby 2 az egyben utazóágy

Ez az utazóágy abban tér el leginkább a megszokottól, hogy nincs egy merev vázszerkezete. Ez az össze- illetve szétszerelést nagyban megkönnyíti. Mind beltéri, mind kültéri használatra tökéletesen megfelel. Akár az otthoni pelenkázó kiváltására, akár pihenőágynak alkalmas. Az ágy külső anyaga letörölhető, így egy mozdulattal tisztítható. Könnyű, mégis masszív, jó minőségű anyagokból készült, teteje vízálló. Nyaralások alkalmával nagy könnyebbséget jelent, hogy akár a strandon is biztonságban és kényelemben tudjunk altatni. A termék súlya csupán 1,5kg. Méretei 48x19x41cm. Ha nincs rá szükségetek a mindennapokban, de az utazáshoz jól jönne, ezt is ki tudjátok bérelni innen.

Phil and Teds traveler

Ez az utazóágy és járóka egyben talán a legkisebbre csukható utazóágy, amivel mi találkoztunk. Mindössze 2,8kg, összecsomagolt mérete pedig 65x20x20 cm. A szállítás megkönnyítésére saját táska is jár hozzá. Igazán különleges, hogy hőszigetelt, önfelfújó matrac van hozzá, melynek mérete 98×57 cm. Jár hozzá saját lepedő is. Ultra kompakt méretének köszönhetően a legtöbb repülőjáratra felvihető, autós utazásnál pedig a csomagtartóban igazán kis helyet foglal. Ha csak kipróbálnátok vásárlás előtt, vagy egy-egy utazás erejéig lenne rá szükségetek, lehet, hogy érdemesebb innen kibérelni, mint beruházni rá, hiszen ehhez a termék is igen magas áron hozzáférhető.

Intex felfújható ágy

Egészen kis helyet foglal, hiszen felfújható. Ebből adódóan viszont mindenképp érdemes magunkkal egy elektromos kompresszort vinni, hogy ne kelljen sokat bajlódni a felfújással. Felnőtteknek való verziójától abban különbözik, hogy itt oldalfalak veszik körül a gyereket, megakadályozva a legurulást. Kültéren és beltéren egyaránt használható, tisztítása igen egyszerű. Ajánlott korosztály 3-6 év. Hamarosan ez is bérelhető lesz.

Kid-O-Bunk

Kinek ne lennének táborozós emlékei gyerekkorából? Ez az ágy pontosan ezeket az emlékeket hozza majd elő. Igen praktikus megoldás lehet, ha kis helyen kell elférnie az ágynak, de több gyereket szeretnénk elhelyezni rajta. Használható emeletes ágyként, de akár külön-külön is el lehet őket helyezni. Ezen felül van még olyan funkciója is, hogy kanapévá alakítható. Ajánlott korosztály 7-12. Összeszerelése egyszerű, semmilyen szerszámot nem igényel. Saját táskájában hordozható.

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna