bitayandi

Bemutatjuk márkanagyköveteinket: Bitay Andi

A nemrég megjelent Budapest gyerekkel slow&green térkép márkanagykövetei mind ugyanazt vallják: a magyar főváros tele van izgalmas, felfedezésre váró helyszínekkel, melyek gazdagabbá tehetik a családok életét. Fajátszóterek, legurulós dombok, kedves kis kávézók: csupa olyan hely került a Babagúz gondozásában megjelent Budapest gyerekkel térképre, amely a lassú gyermekkor legszebb helyszíneit adja.

Interjúnkban a térkép márkanagykövetét, Bitay Andit, a Maison blog íróját kérdeztük, aki óvodás kisfiával, Dáviddal új nézőpontból fedezi fel Budapestet.

A Budapest gyerekkel térkép fő üzenete, hogy a családdal töltött idő érték. Mit gondolsz erről?

Bizonyított tény, hogy amikor az emberek életútjuk végén visszatekintenek, akkor az életminőséget első sorban a kapcsolataik határozzák meg. Számomra fontos, hogy legyenek saját szeretett tevékenységeim, de az első helyen mindig a kisfiam, a család áll és velük igyekszem minél több minőségi időt tölteni. 

Park, játszótér, közösségi pontok – Budapest rengeteg lehetőséget rejt. Ti milyen jellegű helyekre jártok szívesen kisfiaddal, Dáviddal?

Olyan helyekre, ahol sokat tud mozogni és hangoskodni ! Zárt helyre ritkán visszük, bár a korral egyre javul a helyzet 🙂 

Mi az, amit mindig magaddal viszel a táskádban, amikor családi programra indultok?

A kulacs vízzel töltve a legfontosabb. Ez télen, nyáron velem van. Illetve mindig van nálam néhány pici játék, amivel le tudom foglalni, ha várakozni kell, például textilből készült mini főzőkészlet. 

Az elmúlt időszakban a minimalista és tudatos élet igazi szakértője lennél. Milyen tippet adnál a családi kirándulásokra vagy programokra azoknak, akik szeretnék ebbe is integrálni a tudatos szemléletet?

Szerintem a legfontosabb, hogy felkészülten vágjunk neki ezeknek az utaknak. Legyen egy kényelmes hátizsákunk, amiben minden elfér és még átlátható marad, ne kelljen sokat kutatni benne. Ebbe bele szoktam pakolni a kulacsunkat, fémszívószálat, törlőkendőket, vékony takarót, saját evőeszközt és valami harapnivalót. 

A térkép márkanagyköveteként a Károlyi-kertet és játszóterét ajánlottad, ami nekünk is igazi kedvencünk! Milyen ez a hely? 

Számunkra ez egy kis oázis a belváros közepén. Itt végre szabadon engedhetjük a gyereket, aki játszóterezhet, homokozhat, rohangálhat, közösen gyönyörködhetünk a rendezett növényzetben, van nyuszi, könyvek és a közelben néhány kávézó vagy étterem, ahonnan nyáron el is hozhatjuk az ebédet, hogy a parkban megegyük. Ez egy szuper pihenőpont a múzeumozások vagy belvárosi séták közben. 

Van-e valami, amit már tervezgetsz a budapesti programok közül akkorra, amikor Dávid kicsit nagyobb lesz?

Budapesten még nem voltunk vele strandon vagy uszodában, de talán idén nyáron megpróbálkozunk egy ilyennel.

A Budapest gyerekkel térképet a Babagúz családi utazáskönnyítő szolgáltatóval hoztuk létre. Az interjú végén mesélj kérlek arról, hogy ha bárhova utazhatnátok a családdal, nektek mi lenne a tökéletes családi utazási célpont?

Mi Olaszországba szeretünk utazni és erre az évre is ezt tervezzük. Nem vagyunk az a tengerparton ücsörgő család, inkább a városokat szeretjük felfedezni, kicsit belekóstolni a helyiek életébe, múzeumba járni, épületeket fotózni és finomakat enni. Ez nagy kihívás volt pici gyerekkel, pár hajszálam biztos kihullott ezeken az úton, de az emlékek mindig szépek maradtak. Annak ellenére, hogy alapvetően inkább melegebb országba szeretünk utazni, egyszer szívesen megnéznénk a hidegebb északot, Dániát, Finnországot vagy akár Izlandot is. Csak addigra Dávid öltözzön önállóan 🙂  

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna