blue-04

Bemutatjuk márkanagyköveteinket: Urbán-Váradi Alexandra, a For Her bloggere

A nemrég megjelent Budapest gyerekkel slow&green térkép márkanagykövetei mind ugyanazt vallják: a magyar főváros tele van izgalmas, felfedezésre váró helyszínekkel, melyek gazdagabbá tehetik a családok életét. Fajátszóterek, legurulós dombok, kedves kis kávézók: csupa olyan hely került a Babagúz gondozásában megjelent Budapest gyerekkel térképre, amely a lassú gyermekkor legszebb helyszíneit adja.

Interjúnkban a térkép márkanagykövetét, Urbán-Váradi Alexandrát, a For Her blog íróját kérdeztük kedvenc budapesti élményeiről és arról, hogy mi lenne nekik a családi álomutazás.

A Budapest gyerekkel térkép fő üzenete, hogy a családdal töltött idő érték. Mit gondolsz erről?

Abszolút egyetértek ezzel. Egyúttal azt gondolom, hogy nem feltétlenül az a fontos, hogy minél izgalmasabb helyre menjünk együtt, hanem az, hogy együtt legyünk és egymásra figyeljünk és valóban minőségi legyen az az idő, amit együtt töltünk. Sokszor lehet, hogy egy program, vagy egy hely, nekünk felnőtteknek nem tűnik annyira érdekesnek, de a gyerekek meg imádják: nem az a legfontosabb, hogy mit csinálunk, hanem hogy együtt tegyük.

Milyen jellegű helyekre jártok szívesen a gyerekeiddel, az ovis Lilivel és testvérével, Vincével?

Azokat a helyeket szeretjük, ahol sokat mozoghatnak a gyerekek, rohangálhatnak, ugrálhatnak szabadon, így egyértelműen a játszóterek a kedvencek, vagy ha az időjárás nem teszi lehetővé, akkor játszóházak.

Érzel abban különbséget, hogy mennyire könnyen vagy bátran indultál el egy vagy két gyerekkel, illetve kezdő anyukaként vagy most?

Abszolút! Két gyerekkel elindulni azért mégiscsak tovább tart, mint eggyel, meg több dologra kell figyelni, hogy ne maradjon otthon.

Mi az, amit mindig magaddal viszel a táskádban, amikor családi programra indultok?

Víz mindig van nálunk, mert sokat isznak a gyerekek, illetve általában van egy kis nasi is. Nedves törlőkendő arra az esetre, ha valamivel összekoszolnák magukat, de nincs lehetőség megmosakodni, illetve legalább egy váltás felsőt/nacit is szoktam vinni, bár ez néha lemarad. 

Nagyon kedveljük oldaladon, a For Her blogon és az ehhez tartozó Instagram felületen és Youtube oldalon, hogy őszinte és valós képet mutatsz a családi életről (is). Mesélsz nekünk egy igazi “real mom” budapesti élményt?

Elég sok ilyen sztorim van. Nyilván klasszikus és szinte mindenkivel előfordult már, hogy télen mindenki kabátban, beöltözve, indulásra készen áll az ajtóban és ekkor rakja tele a pelust a kicsi. 😀 Amúgy meg a kislányom, Lili, igazi nagydumás kiscsaj, elég gyakran szórakoztatja a tömegközlekedési eszközök utazóközönségét különböző aranyköpésekkel.

A térkép márkanagyköveteként a Múzeumkert játszóterét ajánlottad, ami nekünk is nagy kedvencünk! Milyen ez a hely? 

Nem az a klasszikus játszótér, hiszen nagyon különlegesek maguk a játékok is, egyáltalán nem szokványosak: a steampunk gőzfűrészüzem, ami a mászóka és a csúszda, aztán a lóvasút és hát a gyerekek kedvence, az üveggolyóautomata.

Van-e ötleted arra, hogy mit fedeztek fel Budapesten, amikor kicsit nagyobb lesz Lili és Vince?

Nyilván vannak még olyan helyek, ahova a korukból adódóan nem mentünk el még velük, szóval rengeteg felfedezni való vár még minket, pl. nagyon szeretnénk majd elmenni velük a Szemlő-hegyi barlangba is, ha nagyobbak lesznek. 

A Budapest gyerekkel térképet a Babagúz családi utazáskönnyítő szolgáltatóval hoztuk létre. Az interjú végén mesélj kérlek arról, hogy ha bárhova utazhatnátok a családdal, nektek mi lenne a tökéletes családi utazási célpont?

Egyszer mindenképpen szuper lenne elmenni velük Disneylandbe, azt biztosan nagyon élveznék.

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 

Kedves Vásárlóink

 
Üzletünk 2024.05.21-n  technikai okok miatt 15:30-ig tart nyitva.
Megértésüket köszönjük!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna