shutterstock_1213024123-M

Így csinálják a profi anyukák: télen is babakocsi!

Ezt tedd a zsebedbe, ha babával indulsz sétálni a hidegben – tuti tippek Nyári Fruzsitól, a családi utazások szakértőjétől

1. Tél van – milyen babakocsival érdemes hóba vagy jeges útra indulni?

Hóban kifejezetten jó szolgálatot tesznek a fix túrakerekes futóbabakocsik. A legjobban bevált márka kínálatunkban a BOB Utility, olyan, mint egy traktor, mindenen átmegy. Erdei sétákra és nagy hóban is garantáltan ezek a babakocsik lesznek a legjobb útitársaink. Ha síelni megyünk, és tudjuk, hogy a nagymama napközben a hóban fogja tologatni a babánkat, akkor béreljünk neki egy futóbabakocsit bundazsákkal. Garantáltan nagy szundi lesz a jó levegőn.

BÉRELD KI ITT

2. Hogyan téliesítsék a szülők a meglévő babakocsit?

Érdemes lehet defektfolyadékot tetetni a babakocsi kerekébe, ha felfújható kerekű, mert a lehulló termések gyakrabban lyukasztják ki a kerekeket, ha erdősebb részen lakunk. Ezen felül praktikus lehet beolajozni a babakocsit a kerékrésznél, illetve ahol összecsukódik, mert a hidegben szorulhatnak ezek a részek.

A legfontosabb pedig a láthatóság, mivel korán sötétedik. Használjunk a vázra helyezhető bringalámpákat, öntapadós fényvisszaverő csíkokat, küllőre helyezhető fényvisszaverőt, vagy akár tegyünk kis utasunkra fényvisszaverő mellényt is. Ezen felül még az is szuper, ha mi magunk is viselünk fényvisszaverő apróságokat. Természetesen a komfort és hideg idő miatt egy bundazsákot mindenképp szerezzünk be babánk számára és az esővédő hasznos ködös és havas idő esetén.

3. Milyen extra dolgokat pakolsz be, amikor télen indulsz a gyerekkel játszótérre vagy hosszabb kinti sétára?

Száraz és melegítős dolgokat szoktunk vinni, például a nyári vizes kulacsot lecseréljük forró teával teli termoszra. Száraz váltásruha is van nálunk általában, mert a hóban gyakran átázunk illetve bundazsák vagy takaró is szokott nálunk lenni.

Mondok egy igazi titkos tippet is: extra hideg időben kis kézmelegítő zsákokat is vihetünk magunkkal, amit kesztyűbe vagy zsebbe is lehet tenni. Ezek zselések, aktiválni kell és melegen tart minket, ha nagyon fázunk. Nagyon fázós gyermekkel igazi életmentő!

Ami még jól jöhet + rájuk kattintva beszerzési helyek

Defekt folyadék

Mindent tudó wd40 az olajozáshoz

Szilikonos bringa lámpa

Kézmelegítő tasak

Impregnáló spray

Bundazsák

Fényvisszaverő csík

Fényvisszaverő gyerekmellény

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna