flora miniwash

Mi legyen a babakocsiban, ha fontos a higiénia?

Az elmúlt időszak sok tanulsággal szolgált – az egyik ilyen, hogy ha a tisztaságról van szó, a felkészültség és alaposság elkerülhetetlen. Most abban segítünk nektek, hogy tapasztalt anyukák tippjeit osztjuk meg – mi legyen a babakocsiban, hogy nyugodtan teljen a nap, akár a játszótérre, kávézóba, üzletbe vagy találkozóra megyünk.

  • Fertőtlenítő spray

Kapható kifejezetten gyerekbarát verzió is, érdemes alaposan elolvasni az összetevőknél, hogy a vírusok és baktériumok elpusztítására egyaránt alkalmas legyen. A fertőtlenítő spray-vel vagy géllel nemcsak a kezünket, hanem a babakocsi tolókarját is könnyen áttörölhetjük, ez akár egy rövid bolti bevásárlás alkalmával is sokszor érintkezik a (nem feltétlenül tiszta) kezünkkel.

  • Nedves törlőkendő

Egy interjúban Brad Pitt úgy nyilatkozott, hogy amikor az ikrei megszülettek és nagyon fáradt volt, gyakran fürdés helyett csak egy popsitörlővel törölte át magát – ez azóta az úgynevezett „Brad Pitt zuhany”. Ahogy a példa is mutatja, számtalan helyzetben jön jól egy törlőkendő, leginkább akkor, ha a gyerek összekoszolódott kezeit vagy felületeket kell gyorsan áttörölnünk. Az arcra fontos speciális típust használni, itt ugyanis érzékenyebb a baba bőre.

  • Snacktartó

Ha valamivel, hát a spontán utcai evés-ivással érdemes most egy kicsit óvatosabbnak lenni. A mi kedvencünk a SkipHop snack tartója, ami mindig velünk van, így nem érhet minket váratlanul, ha megéhezik a babánk. Száz százalék ütésálló (igen, teszteltük) és érdemes gyümölccsel, zöldséggel, keksszel vagy más ropogtatni valóval bekészíteni a táskába vagy a babakocsi aljába.

  • Saját evőeszköz, pohár és környezettudatos szívószál

Ha mégis úgy döntünk, hogy beülünk valahova egy kávéra vagy ebédre, mi szeretjük, ha van nálunk saját étkészlet a babának. Sok étteremben vagy kávézóban csak vékony üvegpoharat tudnak adni, amely könnyen elharapható, illetve az evőeszközökből sem áll mindig rendelkezésre kisgyereknek való. A szívószálból mi a környezettudatos verziót választjuk, ez sok helyzetben igazi életmentő lehet.

  • Váltás ruha

Tavasszal és nyáron az aktív gyerekek igazán sokféle meglepetést tudnak okozni: a játszótéri homok, a szökőkutak és vízjátékok vize, a padok nem túl tiszták. Természetesen nem szükséges mániákusan lecserélni a baba öltözetét csak azért, mert hozzáért valamihez, de azért láttunk már olyan koszos babát, aki alatt le kellett takarni az autósülést vagy a babakocsit. Egy plusz kisnadrág és póló minden babakocsiban elfér!

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna