flora miniwash

Bemutatjuk üzletünket – várunk a Pannónia utcában!

Júniustól új helyszínen és új üzletággal várja Nyári Fruzsi az ügyfeleit: a Babagúz, a Lottirose, a Fuss babakocsival mozgalom mellett most elindult a Flora MiniWash, a legkisebbek mosodája. Gyertek velünk a Pannónia utca 33-ba és megmutatjuk, mit találtok nálunk!

Flora MiniWash – a legkisebbek mosodája

Ebben az üzletben debütál a Flora, az a szolgáltatás, amit a vásárlói igények és a fokozott higiéniai fókuszú helyzet hívtak életre. A Pannónia utcában lehetőség van leadni a tisztításra váró babakocsikat, amelyeket itt, professzionális körülmények között, prémium eszközökkel és teljesen bababarát tisztítószerekkel fertőtlenítünk.

Kattints ide a részletekért: https://floraminiwash.com/

Babagúz – a világjáró családosok segítője

Ide költözött a Babagúz, a világjáró családosok kölcsönzője. A Babagúz az elmúlt években népszerű lett az aktív családosok életében: szívesen kerestetek minket utazáskönnyítő eszközök bérléséért és vásárlásáért. A kedvencek a könnyű babakocsik, a strandkocsik, a túrákhoz használható hordozók, az ülésmagasítók, városi járgányok.

Kattints ide a részletekért: https://babaguz.hu/

Budapest gyerekkel térkép – slow&green

Itt lehet megvásárolni a Budapest gyerekkel családi térképet, melyre közel száz családi helyszínt válogattak össze a szerzők. Lassú és zöld szemlélet, kedvenc természetes játszóterek, legurulós dombok, mindez egy kiadványon, amit a kicsik és szívesen nézegetnek majd.

Itt tudod megvenni: https://babaguz.hu/product/budapest-gyerekkel-terkep/

Fuss babakocsival

A Fuss babakocsival mozgalom mára egy hatalmas, összetartó közösséggé nőtte ki magát, a közösséget pedig a babával való mozgás öröme építi. A futóbabakocsik speciális eszközök, segítünk választani és bérelhetsz is tőlünk. Extra szolgáltatásként kölcsönözhetsz úgy is, hogy elviszed egy körre a Margit-szigetre és visszahozod.

Csatlakozz a közösséghez itt: https://www.facebook.com/fussbabakocsival/

Lottirose – a külföldi családok segítője

A Pannónia utcába költözött a magyar vendégszeretet is: Lottirose a beutazó turisták és hazatérő magyar családok kedvence, hiszen az utazásukkor tőle bérelhetnek babakocsit, babaágyat, kádat, etetőszéket. A Lottirose pick-up pointon az online megrendelt és összekészített csomagokat gyorsan és egyszerűen lehet átvenni, de van lehetőség az otthon felejtett dolgokat is pótolni.

Kattints ide a részletekért: https://lottirose.com/

Webshop – termékeink a polcokon

A Pannónia utcai üzletben bababolt is működik: elsősorban utazáskönnyítő eszközöket és kiegészítőket találsz nálunk, köztük sok olyan dolgot, ami Magyarországon csak itt elérhető. Különleges hordozók, járgányok, ülésmagasítók, kicsire összecsukható eszközök, illetve a higiénikus étkezés és piknikezés eszközei is megtalálhatók nálunk.

Nézz körül itt: https://babaguz.hu/product-category/webshop/

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna