58542722_638178553289476_329619485629612032_o

Kedvenc tiszta termékeink: strandkocsik

Külföldön már hosszú ideje rendkívül népszerű az úgynevezett strandkocsi, amelyet eredetileg teherhordásra találtak ki, de később továbbfejlesztették és maximálisan kényelmessé tették gyermekek számára is. Azóta a legelterjedtebb típusai sokkal inkább a családokat segítik a rengeteg holmi és a gyermekek szállításában. Külföldön átlagos hétköznapokon is rendszeresen használják, a gyerekeket ezzel viszik oviba, a szomszédokat is összeszedve akár 4 gyermeket is lehet gurítani benne a közeli oviba, bölcsibe, hiszen a drágább prémium kategóriák már teljesen felszereltek – pont, mint egy babakocsi.

KIPRÓBÁLNÁD? BÉRELD KI A BABAGÚZNÁL ITT: STRANDKOCSIK

A strandkocsi rendkívül könnyen kezelhetőek, egy mozdulattal össze lehet csukni és akkora helyet foglal mint egy nagyobb babakocsi. A külföldi campingekben már igyekeznek valahogy jelölni is ezeket a kocsikat mert szinte minden családnál van egy. Itt az ideje, hogy Magyarországon is berobbanjon – próbáljátok ki Ti is!

Kinek ajánlott?

Minden gyermekes család segítségére lehet a nyaralások során, hiszen általában a szülők fülén is úszógumi, hűtőtáska, homokozó vödör és strandcuccok lógnak, a gyerekekkel együtt. Ha a nyaraló sétatávra van, nem közvetlenül a parton, igazán megkönnyítheti a napi szintű partra járást. Egy vadaspark vagy állatkerti látogatáson is nagy hasznát vehetjük és természetesen egy vízparti campingezés alapkelléke is lehet.

Miért szeretik a gyerekek?

Szabadon tudnak ki-be járkálni belőle, ha nem használunk biztonsági övet. Olyan hangulatú mint egy kis bunki. Kedvenc dolgaikat magukkal vihetik és kis barát is be tud ülni melléjük.  Ha elfáradnak, a kisebbek még aludni is tudnak benne, vízszintesen az alján elfekve. És persze akinek a babakocsi már ciki, annak a strandkocsi még menő kategória. 

Felszereltség és márkák

A Magyarországon kapható fapados márkák körülbelül 20.000 Ft körül elérhetőek. Ezek általában csak az alapokat nyújtják, így gyakran még napellenző sincs hozzá, pedig az több okból nagyon hasznos. Ezeket az olcsóbb típusokat barkácsáruházakban illetve keleti oldalakon és néhány magyar weboldalon kapható leginkább.  Nagy hátrány ezeknél a kocsiknál, hogy nincs szerviz hálózat, sérülékenyek, gyengébb szerkezetűek. Ha valami eltörik vagy elromlik rajta, akkor a kocsi használhatatlanná válik és mehet a kukába akár egyetlen szezon után. Még az is előfordulhat, hogy nincs megfelelő merevítés az aljában és házilag kell bele hekkelni valamit apunak. Mi – elsősorban a gyerekek biztonsága és komfortja miatt – szívesebben ajánljuk a prémium márkákat.

Prémium kategóriák

Jelenleg itthon kapható ebben a kategóriában két márka kapható: a Fuxtec, mely már sok éve van a piacon ebben az ágazatban, és új gyártóként jelent meg idén a Wapiti wagons. Ezek a márkák már rendkívül jól felszereltek, könnyen kezelhetőek, masszív darabok. Az ár tökéletesen tükrözi az extrákat és minőséget.  Igazán kényelmesek, biztonságosak, strapabíróak. Ha valami eltörik rajta, gyakran cserélhető, pótolható az alkatrész. Magyar szerviz is áll a háttérben, így évekig megbízható négykerekű járgányunk lehet.

*Általában mindegyik 75-80 kg-os teherbírással rendelkeznek, így 1-3 gyerek is szállítható benne a strandpoggyászokkal együtt. Mindegyik húzható és tolható is, ezért nagyon könnyen irányíthatóak, az első és hátsó kerekek is fékezhetőek. 

*A kerék aszfalton csodásan megállja a helyét, de homokban is húzható kisebb terhelés alatt.

*A Fuxtec esetében már az alap strandkocsik is rendelkeznek napellenzővel, majd a magasabb kategória bővíthető lábtérrel rendelkezik. A magasabb árú termékeknél a szerkezet még masszívabb lesz és még jobb a felszereltség. Bekerül a biztonsági öv, az extra tároló rekesz, az osztott napellenző.

A Wapiti a strandkocsikat az alap kategóriánál már szinte minden extrával felszerelte a kocsikat, nagyon felhasználóbarát.  Alap tartozék a biztonsági öv, napellenző oldal ellenzővel, tároló kosár.

*Jól irányítható, masszív szerkezetek. A márka külön kategóriát hozott létre testvérkocsi névvel a drágább kategóriának, mert ez már háttámlás üléssel is rendelkezik, nagyobb kerekekkel, rugózással és négyszemélyes változat is kapható, így tökéletes lehet több gyerekeseknek oviba járásra is.

Bérlés vagy vásárlás?

Ha a hétköznapi használatot nem tervezzük bevezetni, mert van egy bevált babakocsink, csak a nyaraláson használnánk sokkal inkább ajánlott egy prémium, megbízható márkát bérelni egy hétre mint venni egy olcsó keleti változatot ,melynek kitörhet a kereke vagy letörhet egy alkatrésze első nyaralás alatt. Így nem foglal helyet az év többi részében, nem kell tárolni, biztosan tiszta és jó minőségű segítőtársunk lesz a strandkocsi.

Ha a vásárlás mellett döntünk, mindenkit arra bízhatnánk, hogy a prémium márkákból válasszon, hogy ne legyen bosszúság rövid időn belül a rossz konstrukció miatt.

Béreld ki strandkocsijainkat a Babagúz oldalán és ha úgy kényelmesebb, kérd a Balaton csomagponton történő átvételt!

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretnél 10% kedvezményt a tisztítás árából?

Iratkozz fel hírlevelünkre és első rendelésedből 10% engedményt kapsz! Mindemellett elsőként fogsz értesülni újdonságainkról, további akcióinkról, és részt vehetsz egyedi törzsvásárlói kedvezmény rendszerünkben is. Mert nekünk fontos a kis közösségünk!