AXXA0699-2

5+1 tipp a mindig friss és tiszta babakocsihoz: segít a Flora MiniWash babakocsi-mosoda

Egy átlagos gyermek az első két évében közel 1400 órát tölt babakocsiban: utazik, sétál, eszik, alszik benne. A használat során a babakocsik komoly terhelésnek vannak kitéve: összegyűjtik a koszt, a lehetséges kórokozókat, megfordulunk velük rendelőben, boltban, közlekedési eszközökön, érintkezik más felnőttekkel és gyermekekkel is.

Ahogy a baba, úgy a babakocsi körül is mindig sok a teendő: édesanyaként szeretnénk, ha babánk környezete tiszta, szép állapotú és higiénikus lenne. A babakocsit érdemes rendszeresen tisztítani: megtehetjük ezt a mindennapokban otthon, alkalmanként pedig professzionális babakocsi-mosodai szolgáltatást igénybe véve. Most Nyári Fruzsina babakocsi-szakértő, a Flora MiniWash alapítója oszt meg néhány tippet: így legyen tiszta a babakocsink még a leghuncutabb baba mellett is!  

Tippjeink:

1. Séta, vásárlás vagy közösségi közlekedés után mindig töröld át a babakocsid tolókarját egy kis fertőtlenítő kendővel.

2. A babák gyakran a szájukba veszik vagy rágcsálják az övpántot, így ezt mosd rendszeresen és ne hagyd, hogy szennyeződések maradjanak rajta.

3. Ha az alsó tárolórészbe koszos dolgokat teszel (például közös helyen használt homokozó eszközök, uzsonnás doboz), ezt a részt is töröld át időnként egy vizes ronggyal vagy fertőtlenítő kendővel.

4. Használj plusz ülésbetétet a babakocsidhoz: könnyen mosható, téli-nyári időszakonként cserélhető és segít szép állapotban tartani a babakocsidat.

5. Használj nap- és esővédőt, hogy ne csak a babát, hanem a babakocsidat is megvédd az erős napsütéstől (amely miatt jelentősen megfakulhat) és az elázástól.

+1 Megnyitott Magyarország első professzionális babakocsi-mosodája, a Flora MiniWash. Hozd el hozzánk babakocsidat, autósülésedet vagy más babaholmidat az évente két alkalommal ajánlott hatlépcsős, teljes körű tisztításra, amelyet baba- és környezetbarát tisztítószerekkel végzünk. Családias hangulatú, gyerekbarát üzletünkben várunk szeretettel!

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna