AXXA0711

Merjünk-e használt babakocsit venni? Segít Nyári Fruzsi babakocsi-szakértő

Mivel a babakocsikat viszonylag rövid ideig használjuk, többnyire maximum három évig, a megfelelő karbantartás és tisztítás mellett egy gyermek után szinte teljesen újszerű lehet egy babakocsi. MI a Flora MiniWash-nál nagyon jó szívvel ajánljuk a használt babakocsik megvásárlását. Olyannyira hiszünk a használtban, hogy közel hét éve van babakocsi kölcsönzőnk, és hétéves babakocsik is vannak a kölcsönzőnkben, amelyek a folyamatos használat ellenére is teljesen újszerű állapotúak.

Mi a titok? Az, hogy rendszeresen szeretve, ápolva, tisztítva vannak! Tehát számunkra egyértelmű a válasz: IGEN, bátran vegyünk használt babakocsit! 

Bízd profikra a tisztítást

Egyetlen dolgunk van, ha használtan vettünk bármilyen babakocsit vagy autós kiegészítőt: tisztítsuk ki és fertőtlenítsük megfelelően és ha megtehetjük, professzionális módon és utána teljes biztonsággal és örömmel használhatjuk. Hol találunk segítséget a professzionális tisztításban? A megoldás a Flora MiniWash. A használt babakocsik piacának aktív szereplője a Flora MiniWash, hiszen gyakori, hogy eladás előtt tisztíttatják az eladók a babakocsikat, így magasabb áron tudják eladni és nem mellesleg jó érzéssel, hiszen kórokozómentesen, tisztán postázhatják el vagy adhatják át a vevőnek. Bevett szokás az is, hogy padlásról lehozott első gyermeknél használt babakocsikat vagy használtan vásárolt babakocsikat is tisztít és fertőtlenít a Flora MiniWash.

Nézd át alaposan

Amire nagyon kell figyelni használt babakocsi vásárlásánál, hogy funkcionálisan ne legyen baja a járműnek. Amiről azt gondoljuk, hogy “ó, csak egy kis pöcök hiányzik, majd megoldjuk”, vagy el van szakadva valahol, majd megvarrjuk, nagy bosszúságot okozhat. Mivel tengernyi babakocsi márka és típus van, ha nincs már az adott babakocsi forgalomban vagy nincs magyar szervizhálózata, nem biztos, hogy orvosolni tudjuk a problémát. Ami jó hír, hogy a huzat szakadásokban, övcsatok megvarrásában tud segíteni a Flora Miniwash, de mindenképp pontosan nézzetek utána vásárlás előtt, hogy a hiányosság orvosolható-e. Keressetek minket bizalommal!

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email