Kép1

Három last minute ajándékötlet karácsonyra: ezt tedd a fa alá

Bízunk benne, hogy sokan vásárolnak egyre tudatosabban és időben ajándékot karácsonyra, de vannak azok a helyzetek, amikor az utolsó napokban derül ki, hogy valami még hiányzik, esetleg nem számítottunk rá, hogy még egy családtagnak vagy ismerősnek kell meglepetéssel készülnünk. Semmi gond, segítünk!

Flora MiniWash ajándékkártya

Igazi joker ajándékötlet, ha kismama vagy kisbabás anyuka az, akit meglepnénk. Az ajándékkártyával babakocsi vagy autósülés mosást tudunk ajándékozni és ami még ennél is fontosabb: nyugalmat egy édesanyának! A kártyát online és üzletünkben is megvásárolhatjátok.

Ajándékkártya

Budapest gyerekkel nagy térkép

Csodaszép nagy Budapest-képet készítettünk, amely bármelyik babaszoba kedvence lehet: a nagy méretű grafikai munkán gyerekszemmel mutatjuk be a fővárost, a kedvenc babás és kisgyerekes célpontokat rajzoltuk rá! Megvásárolható online vagy személyesen üzletünkben.

Nagy méretű Budapest gyerekkel poszter – Babagúz (babaguz.hu)

Sóhegyecskék

A BabyMountain Sóhegyecske egy praktikus méretű, letisztult színű és formavilágú sópárna, Himalája kristálysóval és egyedi, gyógynövényes kristálysó keverékével töltve, ami számos megbetegedésre nyújt gyógyírt anyának, apának és a babának. Mi nagyon szeretjük, ráadásul a gyártó oldalán idén már nem rendelhető karácsonyra, nálunk még van egy titkos készlet, gyertek érte!

Baby Mountain PASTELL YELLOW SÓHEGYECSKE – Babagúz (babaguz.hu)

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna