AXXA0434

Három könnyen követhető újévi fogadalom a Flora MiniWashtól

2020 mély nyomokat hagyott mindenkiben, úgyhogy nem kérdés: nagy lendülettel vetjük bele magunkat az új évbe. Most a Flora MiniWash három tippje következik: ezekkel a fogadalmakkal egy-egy apró lépést teszünk a szebb, könnyebb, jobb új évért és persze a boldog önmagunkért.

https://www.youtube.com/watch?v=9sttX56Z-Qc&t=5s

#1 Adományozz év közben is

Szerencsére Magyarországon egyre fejlettebb az adományozási kultúra: sokan értjük és valljuk, hogy egy-egy apró gesztus, kisebb odafordulás vagy pénzadomány is sokat jelent. Mi a Floránál azt valljuk: ne csak karácsonykor adományozzunk! Télen elindítottuk az egész évre szóló adománykampányunkat, a Pici utast, amelyben használt, de szép állapotú babakocsit és autósülést adományozhattok, mi pedig átadás előtt kitisztítjuk azt.

https://floraminiwash.com/piciutas-adomany/

#2 Tisztább babaholmikat

Nem kell egy gyors fordulattal csodaanyává válni, aki körül ragyog minden, elég ha egy szempontot veszünk figyelembe. Tisztítsd úgy és annyiszor a babaholmit, mint a sajátodat! Ráülnél egy koszos székre? Ha nem, töröld át a baba etetőszékét is egy kicsit gyakrabban. Szeretnéd, ha az autósülésedet csupa ropimorzsa borítaná? Mi nem igazán, így a baba autósülését is rendszeresen tisztítjuk.

Megrendelés

#3 Tanuld a környezettudatosságot a babáddal együtt

Manapság rengeteg könyv, játék és ötlet szól arról, hogyan legyünk családként környezettudatosak. Kezdd egyszerű lépésekkel: a szelektív kukába flakonokat dobni a gyerekeknek is jó játék, a papírgyűjtés pedig sok bölcsi és ovi programjában is szerepel. Mi a Flora MiniWashnál mindent megteszünk, hogy a lehető legtöbb részletünk legyen környezettudatos a tisztítási folyamattól a lehetőségként felajánlott csomagolásmentes átadásig. 

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 

Húsvéti nyitvatartás

2024.03.29. PÉNTEK: ZÁRVA

2024.03.30. SZOMBAT: NYITVA 9-15 óráig

2024.03.31. VASÁRNAP: ZÁRVA

2024.04.01. HÉTFŐ: ZÁRVA 

Kellemes húsvéti ünnepeket ünnepeket kíván a Flora MiniGroup csapata!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna