Képernyőfotó 2021-01-19 - 20.38.14

Jó hírünk van: itt tart most a PiciUtas adománykampány

2020 novemberében elindítottuk PiciUtas adománykampányunkat, melyben használt, de jó állapotú babakocsikat, illetve autósüléseket várunk felajánlásra a Magyar Máltai Szeretszolgálattal együtt. Szeretnénk megköszönnio a csodálatos összefogást, amivel ezt az ügyet támogatjátok: eddig 22 babakocsival és 13 autósüléssel tudtunk megajándékozni rászoruló családokat, ezen kívül két darab 3in1 babakocsit ajándékoztunk egy anyaotthonnak. Fontos tudni, hogy minden felajánlott babakocsit és autósülést ragyogó állapotban adunk át, hiszen a beérkezés után a FloraMiniWashban tisztítjuk és fertőtlenítjük őket, ezután jutnak el a családokhoz. Mi a logisztikán kívül ezzel tudunk hozzájárulni a boldog, babakocsis babák életéhez! 

Ha kedvet kaptál, ezen a linken minden információt elolvashatsz: https://floraminiwash.com/piciutas-adomany/

Illetve egy videót is megtekinthetsz kampányunkról: https://www.youtube.com/watch?v=CaCIf00q9yI&feature=emb_logo

Ne feledd, kampányunk egész évben tart! Legyél te is büszke adományozó!

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Mosodánk továbbra is zavartalanul üzemel, hiszen mosást és tisztítást végző kiemelt szolgáltatásként nyitva tarthatunk. 

Személyes leadás: az üzletünk előtt, szabadtéren, a megfelelő szabályok (maszk, távolságtartás) betartásával  is lehetséges. Ugyanígy tudjátok személyesen átvenni a tiszta babaholmikat is.

Door-to-door: házhozszállításunk heti több napon továbbra is zavartalanul üzemel. Válasszátok ezt a megoldást, ha kényelmesen, otthonról, online rendeléssel intéznétek a tisztítást!