image

Üzletünk kedvenc termékei: Panarom olajok gyermekeknek

Szuper új termékekkel bővült nemrég webshopunk kínálata, ezek közül mai bejegyzésünkben a Panarom olajokat szeretnénk bemutatni, amelyek a természet különleges kincsei, csodaszép üvegekbe zárva.

A Babagúz webshopjában és üzletünkben jelenleg hét típusú olajat lehet kapni, ezek között van masszázsolaj és illóolaj keverékek és egy varázsolaj. Ezen kívül vannak csomagjaink is, ilyen a bölcsis csomag, az illóolaj szett, az illóolaj-csomag gyerekeknek, az ajándékcsomag kisbabáknak, illetve egy különleges kenőcs és balzsam.

Kinek készülnek a Panarom termékek?

Azoknak, akik egyetértenek velünk abban, hogy a természet nyújtotta leghatásosabb gyógyító erő az aromás növényekből nyert illóolajokban rejlik, amelyek a testre és a lélekre is egyaránt hatnak. Ezzel a hittel és szemlélettel hozta létre termékeit a Panarom, amely közel 20 éve képviseli és terjeszti a természet iránti szeretetet, a növényi- és aromaterápiás tapasztalataikat és szakértő tudásukat a termékeink iránt érdeklődőkkel.

Illóolajaik, növényi olajaik, növényi kivonataik, kész termékeik és kozmetikumaik kizárólag 100%-os tisztaságú, természetes alapanyagokból készülnek, szigorú nemzetközi minőségi ellenőrzésen esnek át, így terápiás célra igazoltan alkalmasak. A Panarom által forgalmazott illóolajokat Franciaországban, Belgiumban és Japánban nemcsak természetgyógyászok, de kórházak is alkalmazzák terápiás célokra.

A nyugodt babáért: Panarom Mesélő Hold

Nagyon szeretjük ezt a nyugtató olajat, amely mandarin-, narancs esszencia, kamilla-, levendula-, és szantál illóolaj találkozásából született.

Az illóolaj keverék a gyermek megnyugtatására javasolt. A természetes összetevők révén gyöngéden nyugtat és segíti az elalvást.

Egy különleges csomag bölcsiseknek

Kínálatunkban igazi kedvenc a bölcsis csomag, amely szép kistáskában érkezik és négy terméket tartalmaz. Mit találtok benne?

Fénylő csillag: A bababarát illóolaj keverék légfrissítő, fertőtlenítő hatásával jó szolgálatot tehet a betegségek megelőzésében és kezelésében. A szoba méretétől függően 5-7 cseppet tegyetek ebből egy vízzel telt párologtatóba.

Bébelle balzsam: Jótékony összetevői révén nyákoldó, köptető hatású, amelyet korhatár nélkül alkalmazhatunk gyermekeknél nátha és köhögés esetén.

Leo varázsolaja: A 100% tisztaságú illóolaj keverék elősegítheti az immunrendszer erősítését. Használatát reggel javasoljuk. Hatása elősegíti a közösségbe való beilleszkedést.

Napsugár popsikenőcs: A Napsugár kenőcs rendszeres használatával megakadályozható a baba popsijának kipirosodása a benne található nyugtató, ápoló és vízlepergető hatóanyagoknak köszönhetően. A kenőcs segíthet továbbá a náthától, a sok orrfújástól kipirosodott orr bőrének regenerálásában, csakúgy, mint a szélfújástól, a hideg levegőtől kipirosodott kézfejek, a kicserepesedett ajkak és a berepedezett sarokbőr ápolásában.

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Mosodánk továbbra is zavartalanul üzemel, hiszen mosást és tisztítást végző kiemelt szolgáltatásként nyitva tarthatunk. 

Személyes leadás: az üzletünk előtt, szabadtéren, a megfelelő szabályok (maszk, távolságtartás) betartásával  is lehetséges. Ugyanígy tudjátok személyesen átvenni a tiszta babaholmikat is.

Door-to-door: házhozszállításunk heti több napon továbbra is zavartalanul üzemel. Válasszátok ezt a megoldást, ha kényelmesen, otthonról, online rendeléssel intéznétek a tisztítást!