shutterstock_1560185054 (1)

Az RTL Klub is felfigyelt adománykampányunkra: rekordszámú felajánlás érkezett a PiciUtasoknak

https://fb.watch/3ykKV0cWgs/

2020 novemberében indítottuk #PiciUtas adománykampányunkat, melyben használt, de jó állapotú babakocsikat, illetve autósüléseket várunk felajánlásra a Magyar Máltai Szeretszolgálattal együtt.

A lehetőségre az RTL Klub is felfigyelt: eljöttek üzletünkbe és riportot készítettek adománykampányunkról illetve megmutatták a nézőknek a babakocsi tisztítás folyamatát. Az adás után örömmel láttuk, hogy rekordszámú babakocsi felajánlás érkezett hozzánk! 


A kampányról ebben a műsorban is elmondtuk a fontos információt, hogy minden felajánlott babakocsit és autósülést ragyogó állapotban adunk át, hiszen a beérkezés után a Flora MiniWashban tisztítjuk és fertőtlenítjük őket, ezután jutnak el a családokhoz. Mi a logisztikán kívül ezzel tudunk hozzájárulni a boldog, babakocsis babák életéhez! 


Amennyiben adományozni szeretnél, keress minket elérhetőségeinken! 

https://floraminiwash.com/piciutas-adomany/

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Mosodánk továbbra is zavartalanul üzemel, hiszen mosást és tisztítást végző kiemelt szolgáltatásként nyitva tarthatunk. 

Személyes leadás: az üzletünk előtt, szabadtéren, a megfelelő szabályok (maszk, távolságtartás) betartásával  is lehetséges. Ugyanígy tudjátok személyesen átvenni a tiszta babaholmikat is.

Door-to-door: házhozszállításunk heti több napon továbbra is zavartalanul üzemel. Válasszátok ezt a megoldást, ha kényelmesen, otthonról, online rendeléssel intéznétek a tisztítást!