Kép1

Felpörögtünk: 4 órára csökkent mosási időnk a Flora MiniWashban

Szuper fejlesztéssel indult az évünk a Flora MiniWash babakocsi mosodában, ennek köszönhetően pedig mindössze 4 órára csökkent a mosás-szárítási folyamatunk összideje. Mit jelent ez nektek, Florásoknak? Amennyiben van szabad kapacitásunk, a babakocsi leadását követő ötödik órában már átvehetitek tiszta, fertőtlenített, száraz babakocsitokat!

Már csak egy kérdés maradt, anyukák: mivel töltenétek négy ajándék órát? Hadd segítsünk: mi mossuk a babakocsit, Ti pedig kávézzatok, intézzétek el a bevásárlást, sétáljatok egyet vagy induljatok el cserebabakocsinkkal egy klassz délelőttre babátokkal a Margitszigetre vagy a városba! Mire elfáradtok, mi már kész is vagyunk és átadjuk nektek az egy babakocsinyi ragyogást!

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Mosodánk továbbra is zavartalanul üzemel, hiszen mosást és tisztítást végző kiemelt szolgáltatásként nyitva tarthatunk. 

Személyes leadás: az üzletünk előtt, szabadtéren, a megfelelő szabályok (maszk, távolságtartás) betartásával  is lehetséges. Ugyanígy tudjátok személyesen átvenni a tiszta babaholmikat is.

Door-to-door: házhozszállításunk heti több napon továbbra is zavartalanul üzemel. Válasszátok ezt a megoldást, ha kényelmesen, otthonról, online rendeléssel intéznétek a tisztítást!