image4-4

Újdonság üzletünkben: bemutatjuk a mérföldkő kártyákat!

Szuper saját újdonsággal bővítettük kínálatunkat: megérkeztek mérföldkő kártyáink! Csodaszép ajándék kismamáknak vagy akkor, ha babalátogatóba mentek! A kártyacsomagban hónapokat jelölő kártyákat és más kedvességeket is találtok, melynek minden anyuka örül majd. 

Mérföldkő kártya – Flora MiniWash Babáknak és Anyáknak – Babagúz

Mit találsz a kártyacsomagban?

A csomagban találasz majd babádnak hónapokat jelölő kártyákat: ezt minden hónapfordulókor lefotózhatod a babáddal, csak tedd mellé az ágyban vagy egy szép takarón. Szuper, ha ezt a fotót minden hónapban elküldöd a családtagoknak és barátoknak, így követhetik a babád fejlődését.

Tettünk a csomagba babakártyákat isMinden “első” egy igazán örömteli pillanat, tedd el emlékbe egy fotóval megörökítve! Az sem baj, ha nem pont az elsőt fotózod majd le, így is szép emlék marad!

Végül, nem megfeledkezve a legfontosabbról: elkészítettük az anyakártyákat is, hiszen “elsők” nemcsak a baba, hanem a szülők életében is lesznek. Élvezd a pillanatot, örökítsd meg úgy, hogy a kártya is szerepel a fotódon!

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna