BIE_3132-min

Cápák közé dobott a férjem

2020 őszén láttuk, hogy indul a Cápák között 3. évada és vállalkozókat keresnek a műsorba. Gondolkoztunk picit, jó lenne-e nekünk, szeretnék-e befektetőt? Végül úgy döntöttünk, igen, megpróbáljuk, megyünk!

Illetve csak én megyek, mert a mindig vidám, optimista és csodaszuper férjem, nem akart jönni velem. „100%-ban támogatlak, szeretném, hogy menj, de ezt egyedül kell meglépned.” Mit ne mondjak, jól összetojtam magam, mikor ez a mondat elhangzott a szájából. Nagyon jó és támogató kapcsolatban vagyunk, mindent megbeszélünk, így egyértelmű volt nekem, hogy együtt megyünk. Napközben teljesen más vállalkozásokat vezetünk, (Zsolti adószakértő), de közösen szoktunk ötletelni, gazdasági dolgokat megbeszéljük, így aktív csendestársam a családi márkáinkban és folyamatosan erősít engem. Ahogy mondani szoktam, ő a családban az „okos”, én meg a „józan paraszti eszes-dolgos”. ?  Kellett pár nap, hogy megemésszem és beszéljünk róla, miért gondolja így. De szuper érveket hozott fel, így aztán elfogadtam és néhány nap alatt „bebootoltam”. Szépen elkezdtem felkészülni. Úgy éreztem magam, ahogy teltek a hetek, mint mikor Ironman-re felrepülnek a hiperszuper ruhaalkatrészek. Nekem a Cápák között nagyon komfortzónán túl volt. A kamerákkal nincs bajom, de élő szempárok előtt nagyon félelmetes beszélni. Főleg 5 milliomos vállalkozó előtt nem tudtam, mi lesz. Remegett a hangom és gyomoridegem volt már akkor is, amikor a csapatom előtt gyakoroltam a PITCH-et. Kitaláltam, hogy elviszem magammal a babakocsinkat, amivel az egész babakocsis vállalkozásunk kezdődött, mert bele tudok kapaszkodni kicsit, ha félek és mégse vagyok egyedül az 5 Cápa előtt. Sokat számított a lelkemnek. ? Ki akartam és ki is kellett lépnem az anyuka-vállalkozó attitűdből.

Rettentően hasznos volt a felkészülés, még jobban ízekre szedtük férjemmel a Flora MiniWash működését, modelljét és persze mellette készültem a PITCH-el, melyet profin, lazán és meggyőzően kellett elmondani. Mentálisan is sokat készültem, hogy ne töpörödjek össze a Cápák előtt, hiszen irtó messziről jövök. Rettentően önbizalomhiányos voltam régen, közel 15 év önismeret eredménye az, hogy egyáltalán elkezdtem a Cápás felkészülést. Egyeztettem egy beszédtanárral is, mert tudom, hogy rettentő sokat és gyorsan beszélek. Amit Ti a TV-ben láttatok, az már egy lassú verzióm volt és sok munkám van benne. ? A hetek alatt úgy éreztem, elég jól felkészültem. A lelkiismeretem nyugodt volt, mert a normál hétköznapokban is őszinte vagyok, így azt gondoltam, nem lehet nagy „GÁZ”. Hiszen az ötlet jó, az emberek szeretik, irtó sok melót teszek bele és a csapatom is szuper.

Eljött a nagy nap, ott álltam egyedül a folyosón és mondogattam magamban egy dalt, amit pár nappal korábban az univerzum biztosan nemhiába sodort az utamba mert ott, hatalmas energiát merítettem belőle azon a napon. „Boldog leszek levegő be, boldog leszek levegő ki, koncentrálok a légzésre, koncentrálok az életre.” Köszönöm ezt nektek ByeAlex és Halott pénz.:) Kinyílt az ajtó és ott volt az 5 vállalkozó. Betipegtem a tűsarkúmban a babakocsival és minden OK volt. Nem féltem, nem remegett a gyomrom és ez annyira jó érzés volt! Fel tudtam vállalni és bele tudtam állni abba, aki vagyok, amivel mentem, amit akarok. Záporoztak a kérdések és álltam a sarat. Támogatást éreztem, nagyon sok támogatást. Kicsi a vállalkozásom jelenleg, de van jövőképem és sok-sok energiát teszek bele, a csapatom is jó. Haladunk a célok felé és ezt látták. Nem csak a számokat, hanem az egyszerűségemet, a vidéki gyökereimet (Vác örökre a szívem csücske), a munkámat is, ami mögötte van.

Teljesült a több éves vágyam is, hiszen mentorokat szerettem volna, tőkét és jó kapcsolatokat. Mindezt megkaptam, már csak ki kell hozni belőle a maximumot. ?

Nézzétek meg a PITCH-emet ha van kedvetek ITT!

Nyári Fruzsi

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 
Technikai okok miatt
2023.10.07-én szombaton
a boltunk csak 14:00-ig tart nyitva!
Megértéseteket előre is köszönjük.
Várunk szerettel a Flora Mini Group-nál!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna