minőségi használt babakocsi

Babaholmik másodkézből – Jó ötlet?

Mindenki tudja, hogy a gyermekvállalás nem olcsó móka. Tapasztalataink megosztásával szeretnénk segíteni Nektek, hogy nagyobb összeget spórolhassatok meg a vásárlásaitokon, mert bizony ez lehetséges! Az, aki használtat vásárol, környezetvédelmi szempontból is egy hős lesz.

Mielőtt nekikezdesz a vásárlásnak, olvasd el, mit ajánlunk!

Miket szabad másodkézből venni?

Ha egyszer rákapsz a használt holmik vásárlására, hihetetlen dolgokat tudsz kifogni. Ha valamit újonnan meg lehet venni, biztos lehetsz benne, hogy szinte újonnan is megveheted másodkézből, hiszen rengeteg olyan babaholmi van, amit vagy csak rövid ideig, vagy még sosem használtak. 

Mennyit fizessek a használt termékekért?

Hihetetlen módon néhány babaholmit akár az eredeti ár tizedéért is meg tudsz vásárolni, hiszen sokan csak meg akarnak szabadulni az otthon felgyülemlett eszközöktől. Persze ez attól függ, hogy milyen termékről beszélünk, de általában elmondható, hogy a babakocsik például az eredeti ár 40-60 %-ért szoktak a használt babapiacon megjelenni.

Hol keress használt babatermékeket?

 • A barátok és a család remek forrás a használt babaholmik beszerzésére. Gyors és könnyű, és valószínűleg ingyen is megkapsz egy csomó mindent.
 • A babaholmi cserék is remekül tudnak működni: keress helyi szervezést, vagy szervezz egyet te az ismerőseiddel!
 • Online, az adás-vételi weboldalakon, vagy akár a Facebook-on is hatalmas mennyiségű babaholmit találsz. Itt az a nehézség, hogy nem biztos, hogy élőben is meg tudod nézni, mielőtt megvásárolod.
 • Ki lehet fogni olyan eseményeket, ahol használt babaruhák és babakellékek cserélnek gazdát, ez is szuper lehetőség a használt cuccok meglelésére. 
 • Több használt bababolt is működik az országban, a nagy értékű babajárgányoknál érdemes utánanézni, hogy valóban értenek-e a babakocsikhoz, átnézték-e, valamint, hogy rendesen ki vannak-e tisztítva? 

Mire figyelj babakocsi-vásárlás során?

Mindenképp vizsgáld meg, hogy a vásárolt babakocsi megfelel-e a következőknek:

 • megfelel-e a biztonsági előírásoknak
 • van-e hozzá használati- és összeszerelési utasítás
 • Minden gyári alkatrész megvan-e hozzá, nem hiányzik-e valami
 • Megfelelően működik
 • Stabil és erős
 • Nincs-e rajta szakadás, sérülés
 • Nem változtattak-e valamin, ami veszélyessé teheti (pl. Nem odaillő biztonsági öv)?

Ha úgy érzed, hogy ez túl nagy felelősség, a Rebaby Store-ban pont ebben segítünk! Több éves tapasztalat alapján vizsgáljuk át a babakocsikat, ellenőrizve az alkatrészeket, azoknak működését, használhatóságát. Ha átment a vizsgán, professzionálisan kitisztítjuk és fertőtlenítjük, hogy aztán a boltunkban kipróbálhasd. Szívesen segítünk a választásban és megmutatjuk neked használatát!

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna