120071826_331326874857410_2593162323004391146_n

Utazóanya a Babagúzon 1/3.

A következő 3 blogbejegyzésben szeretnénk nektek bemutatni Judyt, az Utazóanyát, akinek a kalandjain keresztül mi is kiszakadhatunk a mindennapokból és csodás tájakra repülhetünk. Fogadjátok szeretettel!

Mit tudhatunk rólad a „gyerekek előtti” időszakból? Sokat utaztál? Mi tanított meg az önállóságra?

Egészen pici korom óta nagyon sokat utazom. Egyéves koromban kiköltöztünk Svédországba 8 évre; már gyerekkoromban többször is egyedül repültem Budapestről Koppenhágán át Svédországba.

17 évesen egyedül költöztem vissza, és onnantól tíz évig négy különböző országban éltem a röplabdás karrieremnek köszönhetően. Az önállóság vágya mindig is megvolt bennem, és 17 éves korom után tudott kiteljesedni azáltal, hogy egyedül éltem egy idegen városban, a családomtól távol.

Mennyi idősek voltak a gyerekek, amikor először utaztál velük? Hová mentetek először? És azóta?

Az ikreim születése után három hónappal utaztunk először, a Balcsira (az első hetekben csak a túlélésre játszottam újszülött ikrekkel…).

Pár belföldi út után úgy döntöttünk, megvesszük a repjegyet Thaiföldre, ahová kilenc hónapos korukban utaztunk három hétre!

shared_from_lightroom_mobile_4.jpg

Az ikrek két éves korában megszületett a kistesójuk, Mia. Vele sokkal hamarabb elkezdtük (folytattuk), és öt hetesen a Mátrába utaztunk, két hónapos korában pedig tettünk egy két hetes road trip-et Montenegróba (ami eredetileg sokkal több országot érintett volna, de a járvány miatt át kellett szervezni az utat).

Miával várandósan, másfél éves ikrekkel pedig megjártuk a Maldív-szigeteket saját szervezésben.

shared_from_lightroom_mobile.jpg

A férjed „utazóapa”? Milyen szerepet játszik az utazások során?

A férjem nagyon szeret utazni, érdekli a világ, de talán én vagyok az, akinek ez fontosabb; ő elvan itthon is. Az utazások alatt (is) nagyon aktív, teljes mértékben kiveszi a részét ő is a gyerekekkel. Nélküle nem menne.

120080606_533566167459875_7977110512340134325_n.jpg

Hogy oldottad meg, hogy pici babák mellett te is kikapcsolódhass?

Thaiföldön olyan szállásunk volt, ami közvetlenül a parton volt, így alvásidőben tudtam napozni, fürödni a tengerben, sőt, thai massage is volt a bungalow-tól 20 méterre, amit mondanom sem kell, hogy kihasználtunk.

Esténként, fektetés után a férjem beszerző körútra indult, és hozott thai street food-ot, amit egy sör mellett elfogyasztottunk a teraszon, amíg a babák szundikáltak.

De babákkal is tudtunk jönni-menni, felkaptuk őket a hordozóba és bejártuk a piacot, körbenéztünk ott, ahol épp jártunk, friss kókuszvizet szürcsöltünk.

Hamarosan folytatjuk…

https://utazoanya.hu/

https://www.facebook.com/utazoanya

https://www.instagram.com/utazoanya/

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna