120073278_4413980492006923_1694981534783429948_n

Utazóanya a Babagúzon 2/3.

3 blogbejegyzésen keresztül mutatjuk be nektek Judyt, az Utazóanyát, akinek a kalandjain keresztül mi is kiszakadhatunk a mindennapokból és csodás tájakra repülhetünk. Fogadjátok szeretettel!

Mennyiben más neked 2 után 3 gyerekkel utazni? Hogyan változtak az utazások?

Az az érdekes, hogy három gyerekkel könnyebbnek érzem az utazást, mint anno két kisbabával. Ez lehet, hogy a rutin miatt is van, vagy azért, mert két kétévessel könnyebb, mint két kilenc hónapossal. Mia pedig nagyon nyugis baba; simán alszik hordozóban, jókedvű, mosolygós és éjszaka is egész jól alszik. Az utazásaink aktívabbak lettek, többet be merünk vállalni, mert már tudjuk, hogy képesek vagyunk rá!

Mit gondolsz, mennyire pénz kérdése gyerekkel utazni (ahhoz képest, amilyen előtte volt)? Milyen tippeket tudnál adni, hogy így se költsünk túl sokat?

Egy nagy előnye a babával való tengerentúli utazásnak, hogy kétéves kor alatt szinte ingyen van nekik a repülés. A szállásra és az ételre sem kell többet költeni. Most, hogy a fiúk elmúltak kétévesek, még inkább figyelni fogom az akciós jegyeket és aszerint választunk úti célt is. Egy tipp tehát, hogy rugalmasnak kell lenni abban, hogy merre fogunk utazni, szállás ügyben is, és ha tehetjük, időpontban is. Így lehet kifogni olcsóbb utakat.

Szállásra ugyanannyit költünk három gyerekkel, mint régen két főre. Szerencsére mindig találok olyan apartmant a kitűzött árkategóriában és minőségben, ahol elférünk öten.

Összességében egy útra lebontva nem költünk sokkal többet, mint régen, csak másképp oszlanak el a költségek.

Mi volt eddig a legnagyobb nehézség, kihívás?

Minket a fiúkkal a hosszabb repülések kihívás elé állítottak, mert nagyon nehezen tudtak elaludni. Gyakorlatilag az egész út során nem volt szabad kezünk, mert végig csak ölben akartak lenni. Ráadásul sokszor külön ültettek minket, és nem tudtunk egymással kommunikálni a férjemmel. De ez nem tartott vissza minket attól, hogy útra keljünk újra és újra, szeretjük a kihívásokat!

És a legnagyobb kaland?

Nekem az egész kéthetes Montenegró road trip egy hatalmas kaland volt. Sok szép helyen jártunk, két-három éjszaka után tovább álltunk a következő helyszínre, ráadásul a koronavírus miatti piros besorolás pont ott ért minket, így át kellett „szöknünk” Dubrovnikba. Ez teljesen spontán volt, és a szállást sem mertem lefoglalni, csak amikor már átértünk a horvát határon. Akkor lefoglaltam, kifizettem, és írtam a szállásadónak, hogy helló, lefoglaltam a lakásodat, és egy órán belül meg is érkezünk ? elég kalandos volt, és minden szuperül sikerült!

Hamarosan folytatjuk, addig pedig olvasd el az első részt. 🙂

https://utazoanya.hu/

https://www.facebook.com/utazoanya

https://www.instagram.com/utazoanya/

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna