rrem

Utazóanya a Babagúzon 3/3.

Mit csinálnál másképp a következő utazás során, milyen tanulságokat vontál le az utazások alatt?

Három hét Thaiföld és két hét Maldív-szigetek arra tanított meg, hogy nekem gyerekekkel is szükségem van a változatosságra, aktívabb nyaralásokra. Most már nem maradunk sokáig egy helyen, hanem bátrabban merek több mindent is betervezni, mert három gyerekkel is tudom, hogy simán tudunk jönni-menni. Az elején óvatosabb voltam ezzel kapcsolatban.

Ha a kisgyerek/baba úgysem fog rá emlékezni, minek egyáltalán elvinni magunkkal?

Erről órákig lehetne mesélni, de a kedvenc válaszom a témában:

„akkor minek vigyem el a játszótérre, és minek hintáztassam? Minek olvassak neki esti mesét és minek bújjak össze vele lefekvés előtt? Hisz úgysem fog arra sem emlékezni.”

Az érzések, az élmények és a ráfordított folyamatos figyelem mind-mind megmaradnak benne, és formálni fogják a személyiségét.

Ezen kívül mi, a szülei, igenis emlékezni fogunk ezekre az utakra, sőt, egy egész életen át emlegetni fogjuk ezeket a közös kalandokat!

Mit tanácsolsz, mit ne hagyjanak a gyerekekkel utazó szülők semmiképpen otthon?

Iratokat és pénzt ? minden mást be lehet szerezni útközben is. Viccet félretéve, olyan dolgok jól jöhetnek az úton, amik segítségével otthon érzik magukat a gyerekek útközben is, pl. cumi, kedvenc nasi, plüss állatka. Amúgy tényleg mindent meg lehet oldani, nem kell túl sok cuccot cipelni!

Mit üzensz a jövő utazni vágyó anyáinak?

Ha szeretsz utazni, és szeretnél utazni, akkor utazz. Akkor kezdd el, amikor úgy érzed, mennél már, erre nincs recept, hogy “hány hónapos babával érdemes elkezdeni”. Kezdd kicsiben, pár órás úttal belföldön, egy-két éjszakára. Ott tudsz tapasztalatot gyűjteni, magabiztosságot nyerni. Utána eldöntöd, készen állsz-e a nagyobb útra a babáddal, vagy fokozatosan növeled a tétet.

Ne hallgass a negatív véleményekre, hallgass önmagadra és kövesd a pozitív példát!

https://utazoanya.hu/

https://www.facebook.com/utazoanya

https://www.instagram.com/utazoanya/

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
Kedves Ügyfeleink, 
Szabadság miatt ezen a héten nyitvatartásunk picit módosul.
Július 12. pénteken 9-14 óráig vagyunk nyitva.
Július 13. szombaton 10-15 óráig várunk szeretettel!
Köszönjük a megértést!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna