Cheerful,Toddler,Girl,Pushing,Stroller,Near,The,Eiffel,Tower,In

Top 5 „elnyűhetetlen” babakocsi márka a Flora MiniWash ajánlásában

Közel 2 éve szedjük szét, tisztítjuk, fertőtlenítjük, javítjuk, rakjuk össze a hozzánk beérkező számtalan babakocsit, és a legkülönfélébb márkákkal találkozunk nap mint nap. Nekünk elhihetitek, mi igazán tudjuk, hogy milyen is egy „elnyűhetetlen”, mamibarát, jól szervízelhető, strapabíró álom babakocsi 😊.

Óriási gyakorlati tudás halmozódott fel nálunk, és ezt most szeretnénk veletek is megosztani, hogy ha éppen babakocsi vásárlás, váltás előtt álltok, akkor a legmegfelelőbbre essen a választásotok! Ja és még egy óriási hírünk van, a Babagúz kölcsönzőben vásárlás előtt ki is próbálhatjátok a kiszemelt babakocsit!

Íme a top 5 legmenőbb, legstrapabíróbb babakocsi, amivel valaha is találkoztunk!

Mountain Buggy

Újszülött kortól kisgyermek korig, hegyi ösvényektől városi utcákig – a Mountain Buggy egy teljesebb, korlátok nélkül életet biztosít a szülők számára. A Mountain Buggy modelljei a legnehezebb terepviszonyok között is kiválóan teljesítenek, ugyanakkor megjelenésük a városi stílust képviseli. A márka védjegye és DNS-e: irányíthatóság, tartósság, egyszerűség és sokoldalúság. Valamennyi Mountain Buggy termék maximális biztonsággal és magas kivitelezési minőségben készül. A termékek alapos kidolgozottsággal, a legjobb anyagokból készülnek, kézzel összeszerelve, majd egyedi csomagolásba kerülnek, hogy a lehető legnagyobb biztonságban érkezzen majd meg a vásárlókhoz.

További információt a különböző típusokról itt találtok.

Cybex

A Cybex igazán felhasználóbarát babakocsikat gyárt. Náluk is megtalálható a pici kabinméret, mint például a Libelle, vagy a városi nagyobb kerekűek, de 2021 óta futóbabakocsikat is gyártanak. A Cybex az első, aki 4in1 futóbabakocsit dobott piacra, amely szabad, vagyis hands free futást is lehetővé tesz.

A babakocsik jól tisztíthatóak, és alkatrészek, kiegészítők is beszerezhetőek a gyártótól a forgalmazókon keresztük. A Cybex nagyon ügyel a biztonságon felül a gyerekek kényelmére is, például a futóbabakocsi esetében nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy jól szellőző legyen, így a gyerekek nem izzadnak bele.

További információt a Cybexről itt találtok.

Babyzen Yoyo

Babakocsi, mint kézipoggyász? Hiszed vagy sem a Babyzen megalkotta a babakocsik felülmúlhatatlan aduászát, a Yoyo-t!

A Yoyo a legnépszerűbb kabin méretű babakocsi, kicsi, kompakt, könnyű, könnyen irányítható és megbízható, minőségi babakocsi, remek választás városi terepre. Élvezd a Yoyoval a kényelmet és luxust!

A BABYZEN olyan termékeket gyárt, amiket bárhová egyszerűen magaddal vihetsz, ezáltal könnyebb dolgod lesz elfoglalt szülőként!

2012-ben, évekig tartó kutatások és öt bejegyzett szabadalom után, a BABYZEN piacra dobta a YOYO-t, az első kompakt fejlesztésű babakocsit, amely világszerte azonnal népszerű lett a nagyvárosban élő családok között. Olyan könnyed, mint amilyen stílusos: egy kézzel is könnyedén irányítható, egyszerűen és gyorsan zárható és nyitható, akár vállon is vihető, kis helyen tárolható és még a repülő felső kézipoggyász tartójában is elfér.

A YOYO 2020-ban YOYO²-vé fejlődött; még kényelmesebb és praktikusabb lett! Az új, bőr-hatású tolókarral és a vadiúj négy kerék felfüggesztéssel továbbfejlesztve továbbra is a legkompaktabb babakocsi a piacon. A YOYO² kétszeres mozgékonysággal és leleményességgel könnyíti meg a mindennapokat!

További információt a Yoyoról itt találtok.

Phil & Teds

A Phil&Teds díjnyertes nemzetközi márka úttörő a babatermék fejlesztők, tervezők és gyártók között. A brand filozófiája: ösztönözzük a szülőket, hogy kitörjenek a “kisgyermekes évek börtönéből” és korlátok nélküli, élményekkel teli életet éljenek. Több mint 20 éves története során a Phil&Teds és Mountain Buggy testvér márkák közel 50 ország piacán, több mint 1000 üzletben vannak jelen. A Phil&Teds termékek rendszeresen gyűjtenek be díjakat: a szakmai tapasztalat és a minőség kultúrája biztosítja a márka számára, hogy folyamatosan kitűnik a babatermékek zsúfolt piacán.

További információ a Phil&Teds kocsikról.

Bugaboo

Kiállta az idő próbáját!

A tervezők szigorú teszteknek vetették alá és strapabíró anyagokat használtak a megalkotáshoz: a Bugaboo babakocsikat mindennapi használatra tervezték és cél volt, hogy ha kell, elmenjen akár a világ végére is és még tovább! Használd a gyermekeiddel, ha már nincs rá szükségetek add tovább egy családtagnak vagy barátoknak, és még ezután is, évekkel később is bírni fogja a gyűrődést.  Ez a kocsi egyszerűen tényleg elnyűhetetlen!

+1 tipp: a legbiztonságosabb autósülés a BeSafe

A BeSafe már 20 éve kutatja az autóbalesetek körülményeit, és az eredményeik felhasználásával, valamint kutatólaborok és orvosok együttműködésével fejlesztik tovább gyermekbiztonsági termékeiket. A gyermeküléseket szigorú, az előírásoknál 20 százalékkal magasabb követelményeket támasztva tesztelik. Kiemelt szerepet kap a fej védelme és az ülések helytelen bekötését megakadályozó rendszerek fejlesztése annak érdekében, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban utazzon!

A biztonsági teszteken a top 3-ban általában mindig benne van, de első sorban azért ajánljuk, mert van magyar szervíze, így ha bármi eltörik, sérül rajta, akkor akár azonnal, vagy rövid határidővel Budapesten szervízelni is tudják, így nem kell hosszú ideig nélkülözni. A többi márkánál ez nem jellemző. Nagyságrendileg egy fejtámla hungarocell csere 9000 Ft-os tétel. Amennyiben használtan vette valaki, a szervízben át is tudják vizsgálni és ha szükséges az ülésen valamit cserélni akkor cserélik, szerelik.

További információt a BeSafe autósülésről itt találtok.

Megosztás: