873d1290-4373-40e1-984a-cbb5e954ab8f-6645-paris-disneyland-paris-multiday-tickets-10

+ 4 tipp, hogy még jobb legyen a Disneyland-es családi kiruccanás

Mi még mindig Disneyland lázban égünk, olvassátok el újabb blog bejegyzésünket arról, hogy hogyan is érdemes megterveznetek egy igazán fullos, családi kiruccanást Disneyland-be. Hoztunk nektek néhány spórolós tippet a szállás kiválasztásához, a tömegközlekedéshez, és egyéb apró-cseprő gyerkőcös gondokhoz.

Mivel tudsz spórolni Disneylandben

  • Ha tehetitek menjetek hétköznap és nézzétek meg melyik időszakban olcsóbb egy picit a belépő!
  • Vigyetek be ennivalót és feltöltött kulacsot, vannak ivókutak és töltő csapok is akadnak. Nem “égő” elővenni az apartmanban elkészített szendvicset.
  • Beszéljétek meg a gyerekekkel, hogy a nap végén vagy akár ha 2 napot vagytok akkor a 2. nap végén választhat ajándékot magának, mikor már mindent látott, mert menet közben annyi minden van, hogy ha az elején választ valamit, lehet hogy meg fogja bánni. Nézzetek szét alaposan és csak azt az egyet vegyétek meg, amit igazán szeretne.
  • Vigyetek babakocsit vagy valamilyen guruló járgányt, hogy ne kelljen bérelni. Mivel szinte lehetetlen valamilyen jármű nélkül közlekedni 2 napig, még egy 6 éves gyermekkel is, mindenképp érdemes vinni valamit, amiben pihenni tud vagy akár aludni. Ha nem visztek akkor szinte elkerülhetetlen lesz a bérlés, ami viszont 25 euro egy napra. Attól még, hogy egy gyermek nem ül babakocsiba már 1 éve, a Disneyland-ben meg van rá az esély, hogy fog, mivel ez egy extrém és nagyon fárasztó helyzet nem csak a gyaloglás hanem a sok inger miatt is. Pihennie kell a gyerkőcnek egy picit valamiben.

Eljutás Disneyland-be

TGV vonat

Mindenképp érdemes Charles de Gaulle International reptérre érkezni, innen közvetlenül megy TGV Disneyland-be. A jegyet a TGV-re a reptérnél a vonatnál kell megvásárolni. A vonat több, mint 250-el megy :-), így a gyerekek számára már ez is egy izgalmas dolog és mindössze 10 perc alatt kint van Disneyland-ben. Érdemes akár egyből a reptérről odamenni és a vasútállomáson a csomagmegőrzőbe betenni a csomagokat, ennek díja mindössze 10 euro 4 csomagra egész napra.

Szállás lehetőségek a közelben

A legdrágább, de legkülönlegesebb természetesen, ha a parkhoz tartozó szálláshelyek valamelyikén van lehetőség megszállni. Ezek a szállodák 8-15 perc sétára vannak a parktól, illetve ingyenes kisbusz is igénybe vehető. Ebben az esetben néhány kiváltságban is részesülhettek, hiszen már nyitás előtt be lehet menni a parkba, Disney szereplőkkel lehet fotókat készíteni és még egyéb kedvességekkel is készülnek számotokra.

Hotelek és apartmanok kedvezőbb áron

Disneyland térképe

Vonattal több szálláshely megközelíthető könnyedén, akár hotelek, akár apartmanok. Mivel a vonat közvetlenül Disneyland-nél van, így a közlekedési vonalán bátran lehet szállást keresni és ezzel sokat spórolhatunk. A vonatok gyakran járnak még késő este is, és olcsó közlekedésnek számítanak.

Mivel 2 napot minimum érdemes eltölteni a parkban, így praktikus ha a közelben szálltok meg 2 éjszakára, majd ha városnézést is terveztek, egy másik apartmant vagy szállodát keresni további napokra Párizsban, mivel a belváros megközelítőleg 1 óra távolságra van és átszállás is van benne.

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
Kedves Ügyfeleink, 
Szabadság miatt ezen a héten nyitvatartásunk picit módosul.
Július 12. pénteken 9-14 óráig vagyunk nyitva.
Július 13. szombaton 10-15 óráig várunk szeretettel!
Köszönjük a megértést!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna